Το γαλλικό μανικιούρ είναι από τις πιο διαχρονικές τάσεις στο μανικιούρ– αλλά και από τις πιο ευέλικτες, όπως αποδεικνύουν τα ουκ ολίγα updates που έχουμε δει στο στυλ του εδώ και αρκετές σεζόν.

Αυτήν την άνοιξη και το καλοκαίρι, βλέπουμε το french mani να φλερτάρει με διάφορα φρέσκα, fun χρώματα, ανάμεσά τους και το κόκκινο το οποίο έρχεται να αντικαταστήσει την κλασική λευκή γραμμή αναδεικνύοντας ένα άλλο πρόσωπο του γαλλικού, σέξι και fancy.

Το red french manicure είναι κάτι που έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν αλλά η αναβίωση αυτής της τάσης που πρωταγωνίστησε τη δεκαετία του ’90 δείχνει πως πρόκειται να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα nail trends για το καλοκαίρι.

Αν θέλετε να δώσετε μια ευκαιρία στο κόκκινο γαλλικό μανικιούρ, ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω προτάσεις για inspo μέχρι το επόμενο ραντεβού σας στο nail salon:

Διαβάστε επίσης: Βούτυρο καριτέ: Τα οφέλη του για την επιδερμίδα και τα μαλλιά

Red french mani

Εάν έχετε βαρεθεί το κλασικό γαλλικό μανικιούρ, αυτή η επιλογή είναι η ιδανική για εσάς. Η βάση των νυχιών βάφεται σε μια φυσική ή και πιο γαλακτερή απόχρωση και η γραμμή του κλασικού γαλλικού γίνεται κόκκινη, στον τόνο που κολακεύει την επιδερμίδα σας -η μανικιουρίστ θα σας βοηθήσει να βρείτε την ιδανική.

Διπλό γαλλικό

Εάν θέλετε να πάτε σε άλλο level το γαλλικό μανικιούρ σας, πώς θα σας φαινόταν εάν το κάνατε διπλό; Ζητήστε από τη μανικιουρίστ σας να κάνει το red french mani σας και στη συνέχεια να δημιουργήσει πάνω από τη βασική γραμμή του γαλλικού, άλλη μία πιο λεπτή με το ίδιο κόκκινο χρώμα. Το μανικιούρ σας θα είναι πιο «πλούσιο» και σίγουρα πιο ξεχωριστό.

Με καρδιές

Σε αυτό το στιλ, μπορείτε να πειραματιστείτε όπως θέλετε. Μπορείτε είτε να κάνετε κανονικά το red french mani σας σε όλα τα νύχια εκτός από ένα -μπορεί να είναι το νύχι του δείκτη σας- και να προσθέσετε σε αυτό μια κόκκινη καρδιά. Μια άλλη πρόταση είναι να σχηματίσετε στην άκρη του νυχιού μικρές κόκκινες καρδιές, οι οποίες θα αντικαταστήσουν την κόκκινη γραμμή και θα πετύχουν ένα πιο παιχνιδιάρικο look.

Μίνιμαλ με χρυσές λεπτομέρειες

Το κόκκινο και το χρυσό κάνουν τον τέλειο συνδυασμό, οπότε σκεφτείτε πόσο υπέροχο θα είναι αυτό το μανικιούρ. Δημιουργήστε μια πολύ λεπτή κόκκινη γραμμή στην άκρη των νυχιών σας και στη συνέχεια, προσθέστε στο υπόλοιπο νύχι λεπτομέρειες χρυσού -μπορεί να είναι είτε χρυσό glitter είτε στρας, που θα χαρίσουν απίστευτη λάμψη στο mani σας.

Με chrome φινίρισμα

Εάν ζηλέψατε το κόκκινο γαλλικό της Hailey Bieber που έγινε viral πέρυσι, ήρθε η ώρα να το δοκιμάσετε. Μόλις ολοκληρωθεί το red french mani σας, προσθέστε από πάνω λίγη σκόνη chrome, για να κάνετε το μανικιούρ πιο λαμπερό και φαντασμαγορικό.

Διχρωμία

Το κόκκινο ταιριάζει τέλεια και με το φούξια, οπότε μπορείτε να συνδυάσετε τα δύο αυτά χρώματα για ένα πιο διασκεδαστικό γαλλικό. Επιλέξτε την απόχρωση του κόκκινου που σας αρέσει και δημιουργήστε το french mani σας. Μόλις τελειώσετε, σχηματίστε στο κέντρο της κόκκινης γραμμής, μία φούξια κάθετη γραμμή, η οποία θα δώσει μια χαριτωμένη πινελιά στο mani σας.