Από 5 έως και 8 Ιουλίου 2018, στο κολυμβητήριο Ολυμπιακών διαστάσεων του Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου Γλυφάδας (Α.Ν.Ο.Γ.) θα διεξαχθεί το 3ο Festival υδατοσφαίρισης HaBaWaBa Greece.

Μετά την επιτυχία της διοργάνωσης του HaBaWaBa Greece το 2016 και 2017, η Delta I.S.O. σε συνεργασία με τη Water Polo Development  αυξάνει το εύρος των συμμετοχών καθώς και τα εργαστήρια δημιουργικότητας.

Το HaBaWaBa Greece περιέχει δύο ηλικιακές κατηγορίες αθλητών (κάτω των 9 και κάτω των 11 ετών). Αυτό σημαίνει ότι αθλητές και αθλήτριες έως 9 και έως 11 ετών θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο μεγαλύτερο Φεστιβάλ της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης.

Το HaBaWaBa προέρχεται από γειτονική μας χώρα, την Ιταλία. Το Διεθνές Φεστιβάλ HaBaWaBa διεξάγεται  χώρα κάθε χρόνο στο Lignano Sabbiadoro (UD) . Φέτος το HaBaWaBa International Festival γιορτάζει την 11η συνεχή διοργάνωση και  θα διεξαχθεί από  18 έως 24 Ιουνίου στην ίδια τοποθεσία.

Την ευθύνη της διοργάνωσης για το HaBaWaBa Greece έχει η Delta I.S.O. Αθλητική Οργανωτική, μια εταιρεία με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας σε αθλητικές εκδηλώσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, έχοντας  πολλές διοργανώσεις της FINA και της LEN στο Palmares της.

Το Format HaBaWaBa Greece υποστηρίζουν η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (Ε.Ο.Ε.), η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (ΕΘΝ.Ο.Α.)  η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας (Κ.Ο.Ε.),  ο Σύνδεσμος Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης (Σ.Ε.Δ.Υ.) και ο Δήμος Γλυφάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.habawaba.gr καθώς και τη σελίδα του φεστιβάλ στο Facebook

https://www.facebook.com/HaBaWaBaGreece/