Πριν γεννήσω την πρώτη μου κόρη, δεν με απασχολούσε ιδιαίτερα η μαγειρική, πόσο μάλλον η ζαχαροπλαστική τέχνη. Σιγά-σιγά, όμως, άρχισα να νιώθω τύψεις για την παντελή άγνοιά μου να φτιάξω, έστω, ένα απλό κέικ στα παιδιά.  Έτσι, μια μέρα ανασκουμπώθηκα, πήρα φόρμες, υλικά και ό,τι άλλο μου γυάλισε στο μάτι ως σούπερ απαραίτητο, και γύρισα σπίτι έτοιμη να τους καταπλήξω με την πρόοδό μου. Από το απόλυτο 0 στο 10 με τόνο. Το πρώτο κέικ μπίσταγε στο πάτωμα σαν μπάλα του μπάσκετ και το δεύτερο θρυμματιζόταν στα χεράκια τους σε χιλιάδες ψιχουλάκια πριν καλά-καλά φτάσει στο στόμα. Αφού ξεπέρασα τα γέλια και τις κοροїδίες, αποφάσισα να το δω λίγο πιο σοβαρά το όλο θέμα. Στο μεταξύ, μέχρι να φτάσω σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο -αργώ ακόμη- και για να πάρετε και μια ιδέα από τους στόχους μου, δείτε μερικές σελίδες από το νέο βιβλίο μαγειρικής των Aline Caron και Amélie Roche, με τον τίτλο «Goûters rigolos». Απλά τέλειο! http://www.mylittlefabric.com/les-gouters-rigolos-et-des-cadeaux/