Η έλλειψη χώρου είναι πάντα ένα πρόβλημα που μας απασχολεί, ειδικά όταν πρέπει να σχεδιάσουμε ένα δωμάτιο για δύο παιδιά. Η κουκέτα είναι η λύση που αξιοποιεί τα μικρά δωμάτια στο μέγιστο, ώστε να έχουμε ένα λειτουργικό παιδικό δωμάτιο με χώρο για παιχνίδι. Η πολυμορφική Μια πρόταση από μια νέα εταιρεία, την IO Kids Design. Mε σύγχρονο και καθαρό design, η κουκέτα Bunk Pod δίνει λύσεις με ράφια στα άκρα για τα βιβλία ή τα παιχνίδια, όπου μπορεί να προστεθεί και μία μονάδα γραφείου.

2 σε 1 Ένα λειτουργικό, ασφαλές και παιχνιδιάρικο κρεβάτι-κουκέτα, από την Rafa-kids. Μπορείτε να συνδυάσετε 2 κρεβάτια διαφορετικών διαστάσεων, ένα μικρότερο για το νήπιο και ένα μονό κρεβάτι για το μεγαλύτερο αδερφάκι του.

Η υπέρκομψη Έξυπνο ντιζάιν και κομψότητα συνδυάζει η κουκέτα AMBERintheSKY της Perludi. Μικρή και λειτουργική, αφήνει άπλετο χώρο για παιχνίδι στο υπόλοιπο δωμάτιο, ενώ η ίδια λειτουργεί και ως παιχνιδότοπος. Είναι ιδανική για χαμηλοτάβανα δωμάτια, μιας και το ύψος της αγγίζει μόλις το 1,35 m.

Η φουτουριστική Απέχει αρκετά από την έννοια της κλασικής κουκέτας, μιας που ουσιαστικά πρόκειται για δύο κρεβάτια ενωμένα με μια καμπυλωτή σκάλα. Το διπλό αυτό κρεβάτι της Mimondo έχει φουτουριστικό ύφος και είναι επίσης ιδανικό για μικρούς χώρους.