Inke tree Μπορείτε να τοποθετήσετε τα φύλλα στον κορμό αυτού του υπέροχου δέντρου όπως σας αρέσει. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει σωστός ή λάθος τρόπος για να δημιουργήσετε το δέντρο σας, κάθε σύνθεση γίνεται απολύτως μοναδική. Follow the little rabbit tree Ας παρακολουθήσουμε το λαγουδάκι να σκαρφαλώνει σε αυτό το γιγάντιο δέντρο, που καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του τοίχου από το δάπεδο μέχρι την οροφή.

Birdie Tree  Ένα πολύχρωμο δέντρο γεμάτο κελαηδίσματα πουλιών στο υπνοδωμάτιο του παιδιού σας.

Leafy Tree Τα μεγάλης κλίμακας αυτοκόλλητα τοίχου είναι ο τέλειος τρόπος για να δημιουργήσετε ένα μοντέρνο τοίχο… σε μία στιγμή! 

Magic Desert Trees Η διακόσμηση με δέντρα είναι το νέο hot trend στη μεταμόρφωση του παιδικού δωματίου σε… μαγεμένο δάσος.  Removable Wall Decals – Owls Scroll Tree Με funky, σγουρά κλαδιά, ζωηρά χρώματα και λουλούδια, χαριτωμένες κουκουβάγιες και πουλιά. Κάθε στοιχείο είναι αυτόνομο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να τοποθετήσετε γύρω από το δέντρο, τα φύλλα και τα ζωάκια όπως σας αρέσουν.

Forest Trees Το «θρόισμα» από τις μηλιές, τις αχλαδιές και τα πορτοκαλόδεντρα θα γεμίσει με άρωμα φρούτων το δωμάτιό του.

Tree & Birds Wall Sticker Ένας φανταστικός και απλός τρόπος να διακοσμήσετε έναν τοίχο ή μια πόρτα κάποιου αποθηκευτικού χώρου. Μια σειρά από ξεχωριστά φύλλα, για να τα κολλήσετε γύρω από τον κορμό του δέντρου με στυλ ρετρό decoupage.