Για εσάς που επιθυμείτε να διοργανώσετε catering για μια γιορτή ή ένα party, τα ζαχαροπλαστεία «Zuccherino»  προτείνουν 6 διαφορετικά menu 30 ατόμων για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει σε εσάς & τους καλεσμένους σας. Τα υλικά που χρησιμοποιούν είναι πάντα υψηλής ποιότητας και φροντίζουν για την άψογη παρουσίασή τους. Για την τούρτα μπορείτε να επιλέξετε μια από τις προτάσεις τους ή να υλοποιήσουν μια δική σας ιδέα.
Θέλοντας λοιπόν να γιορτάζει μαζί σας τα γενέθλια ή την γιορτή του μικρού σας, τα ζαχαροπλαστεία «Zuccherino» σε συνεργασία με το imommy.gr σας προσκαλούν να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό της και να είστε εσείς ο τυχερός νικητής που θα κερδίσει ένα ολοκληρωμένο μενού από τα έξι που προτείνει και συγκεκριμένα το menu 1*
* To menu 1  περιλαμβάνει: Μπόμπα, τυροπιτάκια, λουκανικοπιτάκια, πιτσάκια, σνίτσελ με πατατούλες και την τούρτα γενεθλίων.
**  Δεν περιλαμβάνεται το κόστος αποστολής και το κόστος παιχνιδιών διακόσμησης για τις τούρτες καθώς επίσης & ειδικές κατασκευές, 3D cakes, photoprints, κλπ.
Δείτε τα προτεινόμενα menu ΕΔΩ
Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό κάντε like & share στην ανάρτησή μας στο Facebook από Πέμπτη 27 Απριλίου έως και την Tρίτη 2 Μαΐου.  Ο τυχερός νικητής θα ενημερωθεί με εισερχόμενο μήνυμα στην σελίδα του την Τρίτη 2 Μαΐου το μεσημέρι.