Η εγκυμοσύνη, αν και είναι από τις πιο τρυφερές περιόδους που βιώνει μία γυναίκα, είναι συγχρόνως και μία περίοδος που αλλάζει αισθητά το σώμα της, με αποτέλεσμα η γκαρνταρόμπα της να χρειάζεται ανανέωση. Κι επειδή το στυλ για μια γυναίκα είναι σημαντική υπόθεση, ακόμη και σε αυτή την περίοδο, δεν έχετε παρά να επιλέξετε προσεκτικά κάποια μοντέρνα κομμάτια και να τα αλλάζετε ή να τα ανανεώνετε με κάποιους «έξυπνους» τρόπους όπως είναι τα κοσμήματα ή τα αξεσουάρ! Και βέβαια χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε όλη σας τη γκαρνταρόμπα!  
Τι ρούχα να διαλέξω;
–  Τα άνετα ρούχα και τα καλής ποιότητας υφάσματα είναι πολύ βασικά όχι μόνο για τη σωστή τους εφαρμογή τους στο σώμα, όσο και για την υγιεινή τους.
–  Ένα ρούχο καλής ποιότητας εννοείται πως είναι προτιμότερο από κάποιο φθηνό, μια που έτσι κι αλλιώς τους εννέα αυτούς μήνες θα κάνουν «απόσβεση» από το budget μας.
–  Το ζητούμενο είναι στην περίοδο αυτή, όχι μόνο να δείχνουμε περιποιημένες αλλά να νιώθουμε και όμορφα μέσα σε αυτά που φοράμε μια που το σώμα μας έτσι κι αλλιώς θα υποστεί κάποιες αλλαγές!
Τα trends της εγκυμοσύνης
–  Η μάλλινη κάπα ή το πόντσο: Αποτελεί ένα δυνατό κομμάτι της σεζόν και βέβαια είναι ιδανικό για εσάς τώρα, όχι μόνο για να συνοδεύσετε το καθημερινό στυλ αλλά και τις βραδινές σας εμφανίσεις. To poncho θα μπορούσε να αντικαταστήσει το παλτό ή τη ζακέτα, μια που είναι το πανωφόρι της εποχής και σας επιτρέπει να είστε άνετες και ζεστές μέσα σε αυτό.
–  Για το βράδυ, θα μπορούσατε να επιλέξετε ένα κοντό φόρεμα σε γραμμή αμπίρ με μία λεπτή ζώνη για πιο κολακευτικό αποτέλεσμα.
–  Τα maxi φορέματα: Επίσης τα maxi φορέματα είναι πολύ της μόδας και είναι η πιο κολακευτική επιλογή για μια έγκυο. Επιλέξτε κάποιο που ξεκινάει φαρδύ από ψηλά στο στήθος ή κάτω από αυτό.
–  Το τζιν: Ένα all time classic κομμάτι ακόμη και γι’ αυτήν την περίοδο. Αναζητήστε ένα άνετο τζιν από ελαφρύ στρετς υλικό, ώστε να μπορέσετε να το φορέσετε και αμέσως μετά τη γέννηση του μωρού. Το στρετς βαμβακερό ύφασμα αποτελεί το απόλυτο trend!  Η nanarise έχει δημιουργήσει το τέλειο skinny και boyfriend από φυσικό cotton ύφασμα.
–  Οι κομψές φόρμες : Είναι το αδιαμφισβήτητο trend της σεζόν. Οι πιο κλασσικές μπορούν να προτιμήσουν μια μαύρη ή γκρι. Οι πιο τολμηρές μπορούν να τολμήσουν μια φούξια, πάντα όμως συνδυασμένη πάντα με αθλητικά ή loafers. Οι έξυπνες φόρμες της nanarise είναι τέλειες για πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την εγκυμοσύνη!
–  Το τοπ : Ανάλαφρα, σε στυλ vintage ή σε γραμμή αμπίρ, τα τοπ υπάρχουν σε εξαιρετική ποικιλία και συνδυάζονται τόσο με τα τζιν όσο και με οποιοδήποτε άλλο παντελόνι σας.
–  Το κολάν: Αν η γραμμή και τα κιλά σας το επιτρέπουν μην αρκεστείτε σε ένα μαύρο. Τολμήστε κάποιο με ντεσέν παραλλαγής, ή γιατί όχι; και κάποιο animal print.
–  Τα φλατ παπούτσια : Σίγουρα, από τη γκαρνταρόμπα σας δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα κομψά και λειτουργικά φλατ παπούτσια, με τα  loafers και τα μοκασίνια να πρωτοστατούν. Επίσης τα μαλακά ινδιάνικα μποτάκια θα σας βοηθήσουν πολύ όχι μόνο στο περπάτημα αλλά και στο να τα συνδυάσετε σωστά με όλα τα κολάν σας
–  Οι μπαλαρίνες : Αποτελούν το αγαπημένο μας παπούτσι στην εγκυμοσύνη, αλλά προσοχή: Θα πρέπει να είναι καλής ποιότητας μαλακό δέρμα, ώστε να αναπνέει το δέρμα, αλλά και να αγκαλιάζουν σωστά το πόδι που έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή μοιραία θα πρηστούν.
Μυστικά και tips
–  Επειδή το βάρος θα αλλάζει συνεχώς, καλό θα είναι να αγοράζετε καλής ποιότητας  ρούχα που θα μπορείτε να τα φοράτε για τους περισσότερους μήνες.
–  Μαζέψτε όλα τα φαρδιά και μακριά φανελάκια, ακόμα και τα φορέματα σε στυλ T-shirt που μπορούν να καλύψουν επαρκώς την κοιλιά σας.
–  Τα σκούρα χρώματα είναι ιδανικά εάν θέλετε να δείχνετε λεπτότερη, αλλά μην περιορίζεστε στο μαύρο και το σκούρο μπλε, αν δεν είναι τα χρώματά σας. Φορέστε καλύτερα κάποιο γκρι χακί ή γιατί όχι; έντονα χρώματα!
–  Δώστε έμφαση στα εσώρουχα και κυρίως στα σουτιέν εγκυμοσύνης, για μεγαλύτερη άνεση και σωστή στήριξη του σώματός σας.
–  Να φοράτε ελαστικά ρούχα που αφήνουν το δέρμα να «αναπνέει».
–  Να φοράτε άνετα και όχι στενά παντελόνια.
Τα 5 λάθη που δεν πρέπει να κάνετε
1. Να ξεχάσετε το προσωπικό σας στυλ.
2. Να περιμένετε να αγοράσετε ρούχα εγκυμοσύνης μετά τον πέμπτο μήνα, ενώ έχετε πάρει αρκετά κιλά.
3 Να αγοράσετε όλα τα ρούχα εγκυμοσύνης μαζί. Έτσι κι αλλιώς, ποτέ δεν μπορείτε να προβλέψετε πώς θα είναι το σώμα σας μετά από δύο ή τρεις μήνες.
4. Να φοράτε φορέματα-σάκους.
5. Να είστε απεριποίητη.