Μια φωτογραφική συλλογή που αναδεικνύει την πιο θηλυκή πλευρά της μητρότητας…

Η Cheryl Jones είναι μια επαγγελματίας φωτογράφος που ζει και εργάζεται στο Σιάτλ. Για παραπάνω από μία δεκαετία στο φακό της ποζάρουν γυναίκες που διανύουν την ευαίσθητη περίοδο της εγκυμοσύνης τους, αλλά η τελευταία συλλογή της δεν είναι μια τυπική φωτογράφιση για τη μητρότητα από αυτές που συνηθίζουμε να βλέπουμε.

Δεν υπάρχουν ανθισμένα τοπία, τρυφερά βλέμματα και ειδυλλιακή ατμόσφαιρα. Η εταιρεία της Cheryl Jones «Belle Boudoir Photography» εστιάζει στη μέλλουσα μαμά που είναι έτοιμη να αγκαλιάσει τη σέξι πλευρά της – μαζί με την κοιλίτσα της! Όσο για τα μοντέλα της, είναι τολμηρά και όμορφα, ντυμένα με κάτι λίγο περισσότερο από τα… ελάχιστα! Και, ναι, μπορεί να είναι πολύ έγκυος, αλλά ταυτόχρονα και πολύ σέξι. Γιατί, απ’ ό,τι φαίνεται, το ένα δεν αποκλείει το άλλο – κάθε άλλο, μάλιστα!

«Οι κλασικές φωτογραφίες εγκυμοσύνης προσπαθούν να αποτυπώσουν το δεσμό που αναπτύσσεται ανάμεσα στη μέλλουσα μαμά και το αγέννητο μωρό της», εξηγεί η ίδια και προσθέτει: «Δικό μας μέλημα είναι να δημιουργήσουμε καλλιτεχνικές φωτογραφίες, που θα επικεντρώνονται στο σχήμα του σώματος, τις κινήσεις και την ομορφιά μιας εγκύου, αποκαλύπτοντας την αισθησιακή της πλευρά και τονώνοντας την αυτοπεποίθησή της».