Το θαύμα της γέννησης… όσα κι αν έχουμε διαβάσει, όσα κι αν έχουμε δει, για τον ερχομό ενός μωρού στον κόσμο, πάντα θα έρχεται κάτι νέο που θα το κάνει ακόμα πιο μαγικό και συγκλονιστικό
Ο λόγος αυτή την φορά για το βιντεάκι μου μοιράστηκε το ζευγάρι Nick και Vanessa Fisher στα social media, το οποίο όπως καταλαβαίνετε έγινε viral μέσα σε λίγες ημέρες από την προβολή του!
Η μέλλουσα μαμά ήταν στην 38η εβδομάδα της κύησής της όταν ενημερώθηκε από τον γιατρό της ότι το μωράκι της κατέβαινε ανάποδα, δηλαδή με τα πόδια προς τα κάτω και το κεφάλι προς τα πάνω. Θέλοντας να αποφύγει την καισαρική, αποφάσισε να απευθυνθεί σε έναν γιατρό που θα επιχειρούσε να κάνει τη λεγόμενη Εξωτερική Κεφαλική Αναστροφή του μωρού, έτσι ώστε το μωρό να πάρει τη σωστή στάση για τον τοκετό. Στο βίντεο που ακολουθεί, θα δείτε τον γιατρό Dr. Cummings να γυρνάει με τα χέρια του το μωρό μέσα στην κοιλιά της μαμάς του! Η διαδικασία μπορεί να στέφθηκε με επιτυχία,  ωστόσο οι ειδικοί προειδοποιούν ότι μπορεί να υπήρχαν επιπλοκές ,όπως η πρόωρη ρήξη των εμβρυϊκών υμένων, ή αποκόλληση του πλακούντα και ο πρόωρος τοκετός.
Αλήθεια, εσείς θα το επιχειρούσατε;