Η καμπάνια της οργάνωσης «Wateraid» αποτυπώνει με τον πιο έντονο τρόπο τις ανισότητες και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι μέλλουσες μητέρες τον τοκετό, σε διαφορετικά σημεία του πλανήτη.
Για τις περισσότερες έγκυες του δυτικού κόσμου η τσάντα του μαιευτηρίου κάνει τη διαδικασία της γέννας πολύ πιο άνετη. Ρουχαλάκια για το μωρό, άνετο νυχτικό για τη μαμά, είδη περιποίησης και υγιεινής, βιβλία και ipod »συνοδεύουν» την παραμονή της νέας μαμάς στο μαιευτήριο.   
Σε κάποιες χώρες όμως, τα νοσοκομεία δεν διαθέτουν καν τον βασικό εξοπλισμό, με αποτέλεσμα  οι μέλλουσες μητέρες να πρέπει να κουβαλήσουν μαζί τους κουβάδες και »νερό» για να μπορέσουν να γεννήσουν.
Σε μία προσπάθεια να επιστήσει την προσοχή γύρω από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι έγκυες σε αρκετές χώρες του κόσμου, η οργάνωση «Wateraid» έστειλε φωτογράφους στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα και ζήτησε από τις μέλλουσες μαμάδες να τους δείξουν το περιεχόμενο της τσάντας του μαιευτηρίου. Οι κοινωνικές και ταξικές ανισότητες στον πλανήτη μέσα από λίγες εικόνες.