Απίστευτό κι όμως αληθινό!  Μέσα στην ευτυχία τους για το μωράκι που ήρθε στον κόσμο για να μεγαλώσει την οικογένειά τους ήρθε μαζί και μια μεγάλη έκπληξη!  
Το μωράκι που γεννήθηκε από δύο μετανάστες γονείς από τη Νιγηρία, σε νοσοκομείο του Λονδίνου, ήταν λευκό και κατάξανθο.
Η 35χρονη μητέρα Angela Ihegboro όταν είδε για πρώτη φορά τη νεογέννητη κόρη της Nmachi, τα έχασε. Από μπαμπάς από την άλλη, έχοντας πιστή εμπιστοσύνη στην γυναίκα του, δεν πάει να αναρωτιέται:
«Το πρώτο πράγμα που είπα ήταν, τί στο καλό; Και οι δύο καθίσαμε μετά τη γέννησή της κοιτάζοντας την. Φυσικά και είναι δική μου, μου μοιάζει πάρα πολύ. Η γυναίκα μου είναι πιστή σε μένα. »

Οι γενετιστές δεν μπορούν να εξηγήσουν το φαινόμενο, ωστόσο, δίνουν κάποιες θεωρίες: –   Μπορεί να είναι το αποτέλεσμα μετάλλαξης του γονιδίου. Αν είναι έτσι, τότε η Nmachi θα περάσει το γονίδιο στα παιδιά της – που, επίσης, πολύ πιθανό, να γεννηθούν λευκά. –   Αν και οι γιατροί είπαν ότι η Nmachi δεν είναι αλμπίνο, ή ότι έχει έλλειψη χρωστικής ουσίας, πρόσθεσαν ότι το παιδί μπορεί να έχει κάποιου είδους μεταλλαγμένης εκδοχής της γενετικής κατάστασης – και ότι το δέρμα της θα μπορούσε να σκουραίνει με την πάροδο του χρόνου.