Μικρή ή μεγάλη, στρογγυλή ή μυτερή, η κοιλίτσα κάθε εγκύου είναι μοναδική και καμία δεν μοιάζει με την άλλη. Ωστόσο το μέγεθος της κοιλιάς, ή το σχήμα της απασχολεί όλες σχεδόν τις μέλλουσες μαμάδες. Υπάρχουν γυναίκες που έχουν πολύ μεγάλη κοιλιά, την ίδια στιγμή που στον ίδιο αριθμό εβδομάδων μια φίλη τους έχει σαφώς μικρότερο μέγεθος. Τρανό παράδειγμα η γυμνάστρια από την μακρινή Αυστραλία Chontel Dunkan!  
Στις φωτογραφίες, που ανέβασε η ίδια στο προσωπικό της προφίλ στο διαδίκτυο, θα δείτε την εξέλιξη της εγκυμοσύνης της από την δέκατη τέταρτη μέχρι την τριακοστή ένατη εβδομάδα! Οι φωτογραφίες στους περισσότερους από μας φαίνονται εξωπραγματικές!  Μία έγκυος με απίστευτα γραμμωμένο σώμα και σχεδόν καθόλου κοιλίτσα! Όπως η ίδια δήλωσε σε συνέντευξή της στην US Weekly  «Πολλοί νομίζουν ότι βλάπτω το μωρό μου και ότι με νοιάζει απλώς να διατηρήσω τη φόρμα μου όσο είμαι έγκυος. Ξέρω ότι είναι δύσκολο για πολλούς να το πιστέψουν, όμως δεν είμαι η μόνη, υπάρχουν κι άλλες γυναίκες κάνουν το ίδιο με μένα».
Σκοπός της Chontel ήταν να αποδείξει πως κάθε εγκυμοσύνη είναι ξεχωριστή και μοναδική, και  όπως κάθε μέλλουσα μαμά, το μόνο που θέλει είναι το καλύτερο για το μωρό της!
Και φυσικά… όπως ήταν αναμενόμενο… ακόμα και λίγες μέρες μετά τον τοκετό, το σώμα της δεν είχε το παραμικρό «σημάδι» εγκυμοσύνης.