Η Τζένιφερ ‘Ανιστον και ο Τζάστιν Θερού χωρίζουν μετά από δύο χρόνια γάμου. 

Το ζευγάρι που διέμενε σε μια εντυπωσιακή κατοικία στο Μπελ Ερ του Λος Άντζελες, γνωρίστηκε το 2008, ενώ η ερωτική τους σχέση ξεκίνησε το 2011. Η 49χρονη πρώην πρωταγωνίστρια της σειράς «Τα Φιλαράκια» παντρεύτηκε σε δεύτερο γάμο (ο πρώτος ήταν με τον Μπρατ Πιτ) τον ηθοποιό, σκηνοθέτη και σεναριογράφο, Τζάστιν Θερού, τον Αύγουστο του 2015.

Το πρώην ζευγάρι, έβγαλε κοινή ανακοίνωση:  

«Προκειμένου να σταματήσουμε περαιτέρω φήμες, αποφασίσαμε να ανακοινώσουμε τον χωρισμό μας. Η απόφαση αυτή ήταν κοινή και λήφθηκε με αγάπη, στο τέλος της περασμένης χρονιάς. Είμαστε δύο πολύ καλοί φίλοι, που αποφάσισαν να χωρίσουν σαν ζευγάρι, αλλά ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την φιλία μας. Κανονικά, θα το κάναμε  ιδιωτικά, αλλά δεδομένου ότι η βιομηχανία του ταμπλόιντ δεν μπορεί να αντισταθεί στην ευκαιρία για υποθέσεις και αποκαλύψεις, θελήσαμε να πούμε ευθέως την αλήθεια. Οτιδήποτε δημοσιεύεται για εμάς και δεν προέρχεται απευθείας από εμάς, είναι αποκύημα της φαντασίας κάποιου άλλου. Πάνω από όλα, είμαστε αποφασισμένοι να διατηρήσουμε τον βαθύ σεβασμό και την αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλον», ήταν η δήλωσή τους που μεταδόθηκε από το Reuters.

Το διαζύγιο έγινε σε χρόνο ρεκόρ του νούμερο 1 θέμα συζήτησης στα social media και μεταδίδεται ακόμη και με έκτακτο από διεθνή ΜΜΕ. Διαβάστε επίσης, την «προφητική» δημόσια επιστολή της Τζένιφερ Άνιστον, πριν από λίγο καιρό!