Η Ζιζέλ Μπούντχεν είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα στον κόσμο (μόλις το περασμένο φθινόπωρο έχασε τον τίτλο του υψηλότερα αμειβόμενου μοντέλου από την Κένταλ Τζένερ) και η οικογενειακή ζωή της είναι εξίσου αξιοζήλευτη. Παντρεμένη με τον 40χρονο αστέρα του Superbowl, Τομ Μπρέιντι, και μητέρα δύο αξιολάτρευτων παιδιών του 8χρονου Μπέντζαμιν και της 5χρονης Βίβιαν, αποφάσισε να αποστερηθεί (στο πικ της καριέρας της) από τις πασαρέλες και να ακολουθείσαι υγιεινό τρόπο ζωής κοντά στη φύση.

Το 37χρονο μοντέλο αποφάσισε τώρα να μοιραστεί τη συνταγή της επιτυχίας και της ευτυχίας με τον υπόλοιπο κόσμο και αυτό εκδίδοντας τα απομνημονεύματα της.

Με τίτλο «Lessons: My Path to a Meaningful Life» (Μαθήματα: Το μονοπάτι μου για μία ζωή με νόημα) το βιβλίο περιλαμβάνει μυστικά υγείας και ευεξίας, καθώς και πτυχές της προσωπικής της ζωής, με μια πλούσια συλλογή φωτογραφιών. «Κοιτάζοντας πίσω, οι εμπειρίες που έχω ζήσει αυτά τα 37 χρόνια, όσα έμαθα, οι αξίες που με καθοδηγούσαν και τα εργαλεία που με βοήθησαν να γίνω αυτή που είμαι, ήταν μια βαθιά εμπειρία μεταμόρφωσης. Είμαι χαρούμενη που πρόκειται να μοιραστώ μαζί σας το ταξίδι μου, μέσα από πολλά σκαμπανεβάσματα, που με έκανε αυτή που είμαι σήμερα», έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram.