Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ μόλις έδωσε στον μπαμπά, τον Ντέιβιντ, την πιο γλυκιά έκπληξη γενεθλίων που έγινε ποτέ. Την Τετάρτη, ο Μπρούκλιν – που είναι φοιτητής στο πανεπιστήμιο της Νέα Υόρκη – εμφανίστηκε – αιφνιδιαστικά – για την γιορτή των 43 χρόνων του πατέρα του στην Αγγλία και ο πρώην αστέρας του ποδοσφαίρου δεν είχε ιδέα ! Στο βίντεο, που μοιράζεται τόσο ο Ντέιβιντ όσο και η σύζυγός του, η Βικτώρια , στο Instagram, ο Μπρούκλιν μπαίνει σε ένα εστιατόριο όπου η οικογένεια απολαμβάνει ένα γεύμα και ο πατέρας Ντείβιντ δεν πιστεύει στα μάτια του!

Best birthday surprise , my big boy coming home @brooklynbeckham @victoriabeckham @romeobeckham @cruzbeckham #HarperSeven

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham) στις

 «Είσαι καλά? Ευτυχισμένα γενέθλια », απαντά ο Μπρούκλιν καθώς αγκαλιάζει τον πατέρα του με μια τεράστια αγκαλιά. «Μόλις προσγειώθηκα.»

Happy birthday to the best daddy!! X we all love u so much!!! So many kisses from us all xxxx we miss u @brooklynbeckham X

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham) στις

Αργότερα και άλλες φωτογραφίες της διάσημης οικογένειας ανέβηκαν στο Instagram και όλα τα μέλη της φαίνονται χαρούμενα να απολαμβάνουν την γιορτή των γενεθλίων!