Η 40χρονη τραγουδίστρια μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο και μια φωτογραφία με το μεγαλύτερο γιο της, Μπάμπη, με αφορμή τα 13α γενέθλιά του.  «Πριν 13 χρονια ακριβώς ο θεός μου έστειλε το μεγαλύτερο το πιο όμορφο δώρο, το γιο μου!συνειδητοποίησα πως μέχρι εκείνη την στιγμή δεν είχα ιδέα για το θαύμα της ζωής…με την ευλογία του Θεού βίωνα επιτέλους το δικό μου θαύμα… ήμουν πια σίγουρη ότι ο μικρός Χαράλαμπος θα ήταν η αστείρευτη δύναμη μου για να προχωράω πάντα…όσες δυσκολίες κι αν με περίμεναν…γιε μου χρόνια σου πολλά, χρονια όμορφα σου ευχομαι γεμάτα υγεία χαμόγελα υπέροχες εμπειρίες και στιγμές!Σε λατρεύω!». Με αυτά τα τρυφερά λόγια συνόδευσε η Αγγελική Ηλιάδη το παρακάτω βίντεο, στο οποίο βλέπετε το γιο της σε μικρότερη ηλικία.

Πριν 13 χρονια ακριβώς ο θεός μου έστειλε το μεγαλύτερο το πιο όμορφο δωρο το γιο μου!συνειδητοποιησα πως μέχρι εκείνη την στιγμή δεν είχα ιδέα για το θαύμα της ζωής…με την ευλογία του Θεού βίωνα επιτέλους το δικό μου θαύμα… ήμουν πια σίγουρη ότι ο μικρός Χαράλαμπος θα ήταν η αστείρευτη δύναμη μου για να προχωράω πάντα…όσες δυσκολίες κι αν με περίμεναν…γιε μου χρονια σου πολλά χρονια όμορφα σου ευχομαι γεμάτα υγεία χαμόγελα υπέροχες εμπειρίες και στιγμές!Σε λατρευω ❤️ @babis_laza

A post shared by Aggeliki Iliadi (@aggeliki.iliadi) on

Λίγο αργότερα η τραγουδίστρια μοιράστηκε μια φωτογραφία της με το γιο της. «Να ζήσεις καρδιά μου! Nα είναι η ζωή σου γεμάτη χαρά και αγάπη! Πάντα θα είμαι δίπλα σου…σε αγαπάω.», έγραψε αυτή τη φορά.