Υπάρχει πιο ευχάριστο πράγμα για μια μαμά από το να περνάει τον ελεύθερο χρόνο της μαζί με τα παιδιά της; Μάλλον, όχι! Αυτό ακριβώς πιστεύει και η πανέμορφη Χάιντι Κλουμ, την οποία συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι μαζί με τα 4 παιδιά της Λένι, Χένρι, Γιόχαν και Λου, και το νέο της σύντροφο να κάνουν τον περίπατό τους. Κι από ό,τι φαίνεται, ο Μάρτιν Κρίστεν δείχνει να απολαμβάνει επίσης το νέο του ρόλο στην οικογένεια της συντρόφου του, διατηρώντας μια υπέροχη σχέση με τα παιδιά της, τα οποία απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, το γνωστό τραγουδιστή Σιλ.

Η όμορφη μαμά επέλεξε για τη βόλτα της ένα snakeskin μακρύ φόρεμα σε γήινες αποχρώσεις, με μια ζώνη στη μέση, που αναδείκνυε την αξιοζήλευτη σιλουέτα της, ενώ τόσο οι κόρες της όσο και τα αγόρια της ήταν ντυμένα με άκρως καλοκαιρινά ρούχα, σε χαρούμενα σχέδια και δροσερά χρώματα.

Όλοι μαζί έμειναν αρκετή ώρα στην παιδική χαρά, όπου διασκέδασαν με πολύ παιχνίδι, ενώ το απόγευμα συνέχισαν την οικογενειακή τους εξόρμηση με μια επίσκεψη στο Μπρόντγουέι, όπου μέχρι το βράδυ παρακολούθησαν μια παιδική παράσταση.

Φαίνεται πως η ζωή είναι και πάλι ωραία για την όμορφη μαμά αυτό τον καιρό! (photos: x17agency)