Το αυτοβιογραφικό βιβλίο της «Deep Thoughts From A Hollywood Blonde» επέλεξε η διάσημη ηθοποιός για να μιλήσει για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει με το διαζύγιό της από τον πρώην άντρα της, Πίτερ Φατσινέλι, μετά από 16 χρόνια γάμου. Μαζί του έχει αποκτήσει 3 κορίτσια: τη 16χρονη Λούκα Μπέλα, την 11χρονη Λόλα Ρέι και την 7χρονη Φιόνα Ιβ.

«Την πρώτη φορά που έπρεπε να τις αφήσω να περάσουν μία ολόκληρη εβδομάδα στο σπίτι του μπαμπά τους, δυσκολεύτηκα πολύ… ήταν για μένα ‘ημέρα μετάβασης’, κι έτσι την αποκαλώ από τότε », εξομολογείται σε πρόσφατη συνέντευξή της η γνωστή σε όλους μας Κέλι από τη θρυλική σειρά «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς».

Και προσθέτει: «Αλλά και κάθε επόμενη φορά που συμβαίνει, μου παίρνει τουλάχιστον ένα 24ωρο για να το συνειδητοποιήσω και να το αποδεχτώ. Τώρα πλέον ξέρω καλά τι φταίει. Είμαι θλιμμένη για όλη την υπόλοιπη μέρα, λυπημένη και σκυθρωπή, επειδή απλά μου λείπουν τα κοριτσάκια μου. Ένα κομμάτι του εαυτού μου φεύγει μακριά, μαζί τους. Και χρειάζομαι πραγματικά δύναμη για να καταφέρω να ανασυνταχθώ».     (photos: visual hellas)