Το πανέμορφο μοντέλο, που διανύει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, μιλάει για την αγέννητη κόρη της και τον τρόπο που θέλει να τη μεγαλώσει.

«Αντί να της λέω: ‘Είσαι πολύ όμορφη’, θα της λέω: ‘Είσαι πολύ έξυπνη’, οπότε θα έχει διαφορετικές φιλοδοξίες στη ζωή της από την ομορφιά και το μόντελινγκ», δηλώνει σε πρόσφατη συνέντευξή της.

«Παρόλο που λατρεύω τη δουλειά μου, η αλήθεια είναι ότι δεν κάνω κάτι σημαντικό που ενδεχομένως να αλλάξει τον κόσμο. Θα ήθελα, λοιπόν, εκείνη να σπουδάσει και να έχει άλλα όνειρα για τη δική της ζωή», συνεχίζει και προσθέτει: «Οφείλουμε να διδάξουμε στα κορίτσια μας ότι μπορούν να κυβερνήσουν αυτό τον κόσμο, και δεν περιστρέφονται τα πάντα γύρω από την ομορφιά τους απλά και μόνο επειδή είναι γυναίκες».

Η Ντούτζεν Κρος είναι ένας από τους Αγγέλους της Victoria’s Secret, που δουλεύει στη διάσημη εταιρεία από το 2004. Μάλιστα, το 2012 το όνομά της ήταν στην 5η σειρά του περιοδικού «Forbes» με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα, με ετήσιο εισόδημα 6,9 εκατομμύρια δολάρια.   

Η 29χρονη καλλονή, που πρόκειται να φέρει στον κόσμο την κόρη της στα τέλη του χρόνου, ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός το Φεβρουάριο μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram, κοινοποιώντας μια τρυφερή φωτογραφία με την κοιλίτσα της!

Έχει, όμως, κι άλλο ένα παιδάκι, τον 3χρονο Phyllon, που απέκτησε μαζί με τον άντρα της Σάννερι Τζέιμς. Οι δυο τους είναι μαζί από το 2009 και ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το Νοέμβριο του 2010 στην πατρίδα της, το Oostermeer της Ολλανδίας.