Η 40χρονη μαμά αναδείχτηκε από το Esquire ως η πιο σέξι γυναίκα για το 2014!

Η Πενέλοπε Κρουζ, που είναι γεννημένη στην Ισπανία, έδωσε μια λακωνική συνέντευξη στο «Esquire», όπου αρνείται να μιλήσει τόσο για τα προσωπικά της όσο και για τα σχέδιά της για μια μελλοντική συνεργασία με τον Πέντρο Αλμοδόβαρ.

«Αυτό είναι κάτι που προτιμώ να κρατήσω για τον εαυτό μου και την οικογένειά μου», απαντά σε σχετική ερώτηση για τη σχέση της με τον άντρα της Χαβιέ Μπαρδέμ και τη ζωή τους με τα δύο παιδιά τους, τον 3χρονο Λεονάρντο και τη 14 μηνών Λούνα.

«Το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο είναι να ξεκινάς την καριέρα σου, να γίνεσαι γνωστή μόνο για την εμφάνισή σου και μετά να προσπαθείς να γίνεις μια σοβαρή ηθοποιός», είχε δηλώσει σε προηγούμενη συνέντευξή της η διάσημη μαμά τονίζοντας ότι «κανείς δεν σε παίρνει στα σοβαρά όταν είσαι γνωστή ως όμορφη γυναίκα».

Μετά από τη Σκάρλετ Γιόχανσον (που είχε πάρει τον τίτλο της πιο σέξι γυναίκας το 2013 και το 2006), την Αντζελίνα Τζολί, τη Χάλι Μπέρι, τη Μίλα Κούνις και τη Σαρλίζ Θερόν, η Πενέλοπε Κρουζ γίνεται η 11η γυναίκα -και μαμά- που κερδίζει το συγκεκριμένο τίτλο!