Στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, οι μαμάδες είχαν την τιμητική τους – και γι’ αυτό φρόντισε ο διάσημος οίκος Dolce & Gabbana!

Οι Dolce & Gabbana τιμούν επανειλημμένα το θεσμό της οικογένειας στις καμπάνιες τους. Και η τελευταία τους κολεξιόν, που παρουσιάστηκε στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, είναι μια ωδή στις μαμάδες όλου του κόσμου.

Με τίτλο «Viva la mamma», η παρουσίαση της κολεξιόν Φθινόπωρο / Χειμώνας του διάσημου οίκου παρουσιάστηκε από μοντέλα-μαμάδες, που περπάτησαν στο catwalk μαζί με τα μωρά τους.

«Mama», «Amore» και «I love you mama» ήταν τα επικρατέστερα prints στις δημιουργίες των Dolce & Gabbana, στα Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά, που φορούσαν μικρά και μεγάλα μοντέλα, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψε και ένα μοντέλο που περπάτησε στο catwalk, διανύoντας τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης του.

Φυσικά, η κολεξιόν ήταν εμπνευσμένη και από το διάσημο νυφικό Valentino της Αντζελίνα Τζολί, με τις ζωγραφιές των παιδιών της, που οι επιτυχημένοι σχεδιαστές μετέφεραν σε πολλές δημιουργίες τους.

Το σόου έκλεισε με τους Domenico Dolce και Stefano Gabbana να εμφανίζονται θριαμβευτικά στην πασαρέλα, περιστοιχισμένοι από τις πανέμορφες μαμάδες με τα παιδιά τους! Απολαύστε τους…

(photos: Dolce & Gabbana Collection)