Τη γνωρίσαμε από το Hunger Games και έπειτα η καριέρα της εκτοξεύθηκε. Η Τζένιφερ Λόρενς εκτός από βραβευμένη ηθοποιός είναι και το αγαπημένο παιδί του Hollywood που αυτή τη στιγμή φιγουράρει στην πρώτη σειρά των πιο ακριβοπληρωμένων σταρ. Η τελευταία της ταινία το «Κόκκινο Σπουργίτι» προβάλει ιδιαίτερα την αβίαστη σεξουαλικότητα της και το υπέροχο σώμα της. Πώς το διατηρεί όμως πάντα σε φόρμα; Εμείς μάθαμε τα μυστικά διατροφής της και τα μοιραζόμαστε μαζί σου. Το ψυγείο της σέξι Αμερικανίδας παραμένει πάντα γεμάτο με ωφέλιμες τροφές που μπορεί να καταναλώνει καθόλη τη διάρκεια της ημέρας χωρίς να παχαίνει. Δεν παραλείπει μάλιστα στη διατροφή της να καταναλώνει ελληνικό γιαούρτι πλήρες σε λιπαρά, χούμους, σοκολάτα, αλλά και χειροποίητες μπάρες δημητριακών που φτιάχνει η ίδια. Παρακάτω θα δεις τα σνακ που μπορεί να καταναλώνει καθημερινά και την δίνουν τα συστατικά και τις βιταμίνες που χρειάζεται.

  1. Ποπ κορν στον ατμό – Έχει λιγότερες θερμίδες από μια μπανάνα και δύο φορές περισσότερα αντιοξειδωτικά από κάθε φρούτο.
  2. Στικς σέλινου με επικάλυψη φυστικοβούτυρου – Παίρνεις την πρωτεΐνη και το λίπος από το φυστικοβούτυρο που σε κρατάνε ενώ το σέλινο θα σε αναζωογονήσει.
  3. Κάσιους και blueberries. – Πλούσια σε πρωτεΐνη, αντιοξειδωτικά που ενισχύουν τον εγκέφαλο.
  4. Πλήρες σε λιπαρά ελληνικό γιαούρτι – Η κρεμώδης υφή του οφείλεται στο ότι έχει διπλάσια πρωτεΐνη από ένα κανονικό γιαούρτι.
  5. Γάλα από αμύγδαλο – Μία κουταλιά σε σκόνη από το συγκεκριμένο γάλα μπορεί να γίνει το τέλειο σνακ για μετά την προπόνηση.
  6. Σκούρα Σοκολάτα – Το γλυκό που χρειάζεσαι και δεν αποσταθεροποιεί το μεταβολισμό σου .
  7. Γιαούρτι από γάλα καρύδας – Μια πηγή ινών χωρίς γαλακτοκομικά προϊόντα, που σημαίνει μικρότερο κίνδυνο φουσκώματος.
  8. Ωμά λαχανικά και hummus – Τέλειο σνακ για πρωτεΐνη σε συνδυασμό με τις βιταμίνες των λαχανικών.
  9. Φέτες μήλου με βούτυρο καρυδιού – Το λίπος κάνει το ταπεινό μήλο πιο γευστικό και τα καρύδια προσφέρουν φουλ ωμέγα-3.
  10. Βραστά αυγά – Μια καλή πηγή χολίνης, η οποία βελτιώνει τη λειτουργία του εγκεφάλου και προστατεύει το ήπαρ.