Η δημιουργία της δικής σας φυσικής μαλακτικής μαλλιών είναι ένας πολύ καλός τρόπος να παρέχετε στα μαλλιά σας τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Η παρακάτω μάσκα αναζωογονεί τα μαλλιά σας και το τριχωτό της κεφαλής χωρίς να τα απογυμνώνει από τα φυσικά έλαια ή να τα υπερφορτώνει με χημικά.

Το έλαιο καρύδας είναι μια φανταστική λύση για ξηρά, χαλασμένα μαλλιά, καθώς καταπραΰνει το τριχωτό της κεφαλής και μαλακώνει τα μαλλιά. Το μέλι είναι ένα φυσικό υγροσκοπικό, μια ουσία που προσελκύει και διατηρεί την υγρασία.

Υλικά

1 κουταλάκι του γλυκού μέλι 1 κουταλάκι του γλυκού λάδι καρύδας (υγρή μορφή) 3 κουταλιές της σούπας γάλα καρύδας Εκτέλεση 1. Προσθέστε όλα τα συστατικά σε ένα μπολ και ανακατέψτε μαζί μέχρι να συνδυαστούν πλήρως. 2. Χύστε το μείγμα σε αεροστεγές δοχείο. Αποθηκεύστε σε δροσερό, ξηρό μέρος. (Αν δεν το χρησιμοποιήσετε όλο σε μία εφαρμογή, μην ανησυχείτε. Διαρκεί για μερικές εβδομάδες.) 3. Εφαρμόστε το μίγμα σε βρεγμένα μαλλιά και κάντε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής, επιμένοντας στις άκρες των μαλλιών. Αφήστε για 2 έως 5 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε με νερό.