Μπορεί να μην ενδιαφέρεται κανείς πλέον για την προσωπική ζωή της Μπρίτνευ Σπίαρς, πίσω όμως στα 00’s όλοι ενδιαφερόντουσαν για το στυλ της και τα υπέροχα χρωματιστά γυαλιά της.  Άλλο ένα Icon της δεκαετίας η Anastacia δεν κυκλοφορούσε πουθενά χωρίς τα εκκεντρικά κίτρινα και ροζ γυαλιά της. Σήμα κατατεθέν για την τραγουδίστρια που είχε κάνει το χαρακτηριστικό της τρεντ, τόσο δυνατό όσο και οι τότε επιτυχίες της.

#Throwbackthursday to 2002 when #orange already was the new #black

A post shared by Anastacia (@anastaciamusic) on

Αν και έμειναν για λίγο στο μπαούλο του χρόνου, τα χρωματιστά γυαλιά, σήμερα κάνουν την επανεμφάνισή τους με τη Τζι Τζι, την Κένταλ και τις πιο διάσημες fashion influencers παγκοσμίως να τα φοράνε με στυλ λες και ανακάλυψαν εκείνες τη νέα τάση. Εμείς όμως ξέρουμε την αλήθεια…

Everything that happened to me in Paris seems like a storyline for a movie.

A post shared by Aimee Song (@songofstyle) on

Σα να μην πέρασε μία μέρα λοιπόν ή σαν ένα #throwback του 2000, τα «χτυπήματα» στα σόσιαλ μίντια των νέων κοριτσιών παίρνουν φωτιά για να ανακαλύψουν ποια εταιρεία κρύβεται πίσω από το κάθε χρωματιστό ζευγάρι. Κίτρινα, ροζ, κόκκινα, πορτοκαλί όλα τους ήταν υπέροχα και είναι έτοιμα να δώσουν μία πιο edgy και δροσερή πινελιά στην εμφάνισή σας. Και είτε τα θυμάστε από την προηγούμενη δεκαετία, είτε τα βλέπετε για πρώτη φορά, τολμήστε να τα εντάξετε στο καλοκαιρινό σας look και να δείτε τη ζωή με άλλο…χρώμα!