Μπήκαμε αισίως στον Μάιο, τον πιο ζεστό μήνα της Άνοιξης, και οι βόλτες με το μωρό γίνονται πλέον καθημερινή ρουτίνα. Κάθε νέα μαμά προβληματίζεται για το ποια είναι τα βασικά πράγματα που πρέπει να διαθέτει ένα καρότσι και αν όλα αυτά συνοδεύονται από υψηλή ποιότητα. Αν θέλετε ένα ελαφρύ καρότσι που να περιλαμβάνει ποτηροθήκη, κουκούλα με υψηλό δείκτη προστασίας από τον ήλιο, μπάρα προστασίας, καλάθι μεταφοράς αντικειμένων και ποτηροθήκη, τότε το καρότσι Blink της Inglesina απευθύνεται σε εσάς.

  Το μωρό σας χρειάζεται τις καλύτερες συνθήκες και τον απόλυτο εξοπλισμό για τις βόλτες με το καρότσι και το αυτοκίνητο αλλά και για τον ύπνο στο σπίτι, χωρίς ενοχλήσεις και διακοπές. Η νέα φιλοσοφία της Inglesina και των συστημάτων μεταφοράς QUATTRO επιτυγχάνει τα παραπάνω αλλά δεν μένει εκεί. Για όλο το μήνα Μάιο, με την αγορά ενός συστήματος μεταφοράς Trilogy ή Trilogy Plus, παίρνετε δώρο το πρακτικό και καλαίσθητο καρότσι Blink της Inglesina (μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων). Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.inglesina.gr

Το σύστημα Trilogy Quattro επενδύει στην άνεση του παιδιού σας αλλά και στην πρακτικότητα της μαμάς όταν μπαίνει σε μικρούς χώρους, και θέλει να μπορεί να βάζει το μωρό της για ύπνο οπουδήποτε. Το πορτ-μπεμπέ είναι εξοπλισμένο με το καινοτόμο αξεσουάρ Welcome Pad™, για να αγκαλιάζει με τον καλύτερο τρόπο το παιδί τους πρώτους μήνες της ζωής του και μετατρέπεται εύκολα σε μία ιδανική στήριξη του μωρού για το σπίτι χάρη στην πρακτική βάση Standup. Όλα τα στοιχεία, εξοπλισμένα με σύστημα εξαερισμού, συνδέονται-αποσυνδέονται εύκολα από το σκελετό χάρη στο σύστημα Easy Clip. Ο σκελετός, ελαφρύς και συμπαγής, που ανοίγει, κλείνει και οδηγείται με το ένα χέρι, έχει ιδιαίτερη ευκολία στο χειρισμό, γίνεται ακόμα πιο ευέλικτος χάρη στο σκελετό City, που με μόνο 50 εκ. πλάτος, μπαίνει και στα πιο στενά ασανσέρ.

Για εσάς που αγαπάτε την πολυτέλεια και δίνετε μεγάλη σημασία στις αισθητικές λεπτομέρειες, θα σας ‘μιλήσει’ το σύστημα Trilogy Plus με τον ελαφρύ σκελετό με επιχρωμιωμένους σωλήνες και ακτίνες τροχών, ενιαία χειρολαβή με δερμάτινα στοιχεία για πιο ευχάριστη αίσθηση οδήγησης, ενώ τα ανάγλυφα υφάσματα και οι επιχρωμιωμένες μεταλλικές λεπτομέρειες στολίζουν το υφασμάτινο κομμάτι.