Στην αρχή το κοιτάς σαν φρατζολάκι μέσα στις παλάμες σου και είναι τόσο μικρό και εύθραυστο που φοβάσαι να το πιάσεις. Ξέρεις ότι δεν μπορεί ακόμη να σε δει αλλά λιώνεις από τώρα με τους ήχους και τις ασυναίσθητες γκριμάτσες του. Είναι η ώρα να κάνει το μπανάκι του κι απλώνεις το χέρι σου για το σαμπουάν και αφρόλουτρο για 0-12 μηνών της PRODERM που είναι ειδικά μελετημένο για το διάφανο δερματάκι του. Η PRODERM ξέρει ότι η επιδερμίδα του διαφέρει και είναι πιο ευαίσθητη από την επιδερμίδα των ενηλίκων κι έχει φροντίσει γι’ αυτήν.

Σε μερικούς μήνες έχεις αρχίσει να τσακώνεσαι με τον μπαμπά για το ποιος θα το κάνει μπάνιο, καθώς είναι μια από τις πιο γλυκές στιγμές της μέρας: γέλια, πλατσουρίσματα, φωνούλες και γουργουρίσματα που προσπαθούν να γίνουν λέξεις. Με τα χίλια ζόρια το βγάζεις από τη μπανιέρα κι όταν ετοιμάζεσαι να βάλεις την καθαρή πάνα, απλώνεις το χέρι για την κρέμα συγκάματος της PRODERM του που βοηθά στην προστασία του δέρματος από τους ερεθισμούς και τις κοκκινίλες.

Στα τρία του χρόνια θέλει να πλυθεί μόνο του και προσπαθείς να μη σκέφτεσαι ότι σε λιγότερο από 5 λεπτά το μπάνιο θα θυμίζει πισίνα μετά από τσουνάμι. Τρελαίνεσαι να το βλέπεις να δίνει οδηγίες για το παιχνίδι στο παπάκι του κι απλώνεις το χέρι σου για να του δώσεις το αφρόλουτρο αλλά και σαμπουάν από τη σειρά Disney της PRODERM που και θα περιποιηθεί το δερματάκι αλλά και το κεφαλάκι του παιδιού σας.

Γιατί η αγαπημένη αυτή μάρκα, που βρίσκεται από το 1951 στο πλευρό των γονιών, σχεδιάζει και αναπτύσσει ολοκληρωμένες σειρές προϊόντων απαλής φροντίδας ανάλογα με την ηλικία των παιδιών ώστε να κάνει όσο μπορεί πιο εύκολη και ξέγνοιαστη τη ζωή των γονιών τους. Όλα τα προϊόντα της έχουν έναν κοινό και απαράβατο παρονομαστή: επιστημονικά μελετημένες συνθέσεις με ήπια συστατικά, ιδανικά για τη βρεφική και παιδική φροντίδα από την πιο απλή περιποίηση μέχρι τις απαιτητικές ανάγκες. Και βέβαια, το χαρακτηριστικό «μωρουδιακό» άρωμα PRODERM, που είναι από μόνο του μια υπογραφή.