Με χαρά σας παρουσιάζουμε το νέο e-shop της Nanarise Maternity: www.nanarisematernity.com
H Nanarise ιδρύθηκε το 2014 στην Ελλάδα, με στόχο και όραμα να δημιουργήσει και να προσφέρει σε όλες τις μέλλουσες μανούλες μοναδικά ρούχα εγκυμοσύνης. Χρησιμοποιώντας εξαιρετικής ποιότητας υφάσματα και υλικά πάντα φιλικά για την εγκυμοσύνη, τα ρούχα της Nanarise είναι ιδανικά για την εγκυμοσύνη αλλά και για μετά!
Ειδικά σχεδιασμένα για τη μέλλουσα μαμά, λαμβάνοντας υπ΄όψιν τις απαιτήσεις της καθημερινότητας της. Τα μοντέρνα σχέδια και οι λιτές γραμμές των ρούχων, δίνουν τη δυνατότητα τέλειας εφαρμογής σε όλα τα στάδια της εγκυμοσύνης, προσδίδοντας άνεση και κομψότητα από το πρωί μέχρι και το βράδυ! Τώρα όλες οι μέλλουσες μαμάδες μπορούν να είναι και να νιώθουν άνετες και κομψές εύκολα και γρήγορα!
Για μεγαλύτερη ευκολία χωρίσαμε τα ρούχα μας σε τέσσερις κατηγορίες προσπαθώντας με αυτόν τρόπο να κάνουμε την επιλογή των ρούχων πιο εύκολη ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της καθημερινότητάς της μέλλουσας μαμάς.  Οι σειρές Basic, Comfort, Shape και Collection περιλαμβάνουν ρούχα για τη βόλτα, το γραφείο, τη γυμναστική, το μαιευτήριο, τις βραδινές εξόδους, επαγγελματικές υποχρεώσεις, αλλά και όμορφα δώρα για το baby shower της φίλης σας.
Το e-shop σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε θέλοντας να συνοδέψει κάθε μέλλουσα μαμά στον όμορφο κόσμο της μητρότητας, κάνοντας την εμπειρία αυτή όσο πιο όμορφη, άνετη και κομψή γίνεται για εκείνην.
Μέσα από ένα σύγχρονο e-shop θέλουμε να κάνουμε για εσάς την εμπειρία του e-shopping ευχάριστη και δημιουργική! Σας καλωσορίζουμε και ελπίζουμε σύντομα να σας δούμε από κοντά!
*  Η Έννοια της λέξης Nanarise:  H λέξη Nanarise είναι Ελληνική και έχει εμπνευστεί από την Ελληνική λέξη «νανάρισμα» δηλαδή το νανούρισμα που έκαναν οι γυναίκες στα παιδιά τους.