Ένας πανέμορφος, μαγικός κόσμος απλώνεται μπροστά στα μάτια του παιδιού, κάθε φορά που ξετυλίγει ένα παιχνίδι από το Toys.gr.
Ελάτε να σας ξεναγήσουμε στο μαγικό κόσμο του παιχνιδιού και των ονείρων! 
Καλώς ήλθατε σε ένα μονοπάτι ανακάλυψης στον κόσμο του ποιοτικού παιχνιδιού που χαρακτηρίζεται από την ποιότητα, την ασφάλεια, τους υπέροχους συνδυασμούς χρωμάτων και τον μοναδικό σχεδιασμό για να δημιουργήσουμε τις πιο αξέχαστες χαρούμενες οικογενειακές στιγμές!
Αναζητάτε ένα ιδιαίτερο δώρο για το παιδί σας; Ένα παιχνίδι που πραγματικά θα διεγείρει τη φαντασία και θα του δώσει τη δυνατότητα να ξετυλίξει τη δημιουργικότητά του;
Στο Toys.gr θα βρείτε ασφαλή, υψηλής ποιότητας παιχνίδια που σκοπό πάντα έχουν να αναπτύξουν και να βελτιώσουν τις ικανότητες και δεξιότητες των παιδιών. Έχουν κατασκευαστεί με τη συμβολή εξειδικευμένων παιδαγωγών, ψυχολόγων και παιδιάτρων.
Με όμορφα σχέδια και χαρούμενα χρώματα, καλύπτοντας τα υψηλότερα κριτήρια αξιολόγησης ασφαλείας, τα παιχνίδια του Toys.gr συναρπάζουν τα παιδιά με την τεράστια ποικιλία τους και με τη ψυχαγωγία που τους προσφέρουν.
Στη μεγάλη γκάμα που διαθέτουμε μπορείτε να βρείτε: βρεφικά παιχνίδια, παζλ, μουσικά όργανα, εκπαιδευτικά παιχνίδια, ξύλινα παιχνίδια, εικαστικά και κατασκευές, επιτραπέζια, διακόσμηση παιδικού δωματίου, δώρα ενηλίκων.
Στο κατάστημα θα βρείτε τις πιο αξιόλογες εταιρείες παγκοσμίως, όπως: Djeco, Haba, Sigikid, Pintoys, Smart Games, Nostalgic-Art, Eitech-Teifoc, Ludi, Συλλογή Ανέμη, Svoora και πολλών άλλων.
Αξίζει το καλύτερο για τα παιδιά! Ψάξτε να βρείτε αυτό που τους ταιριάζει ξεκινώντας και με μια e-βόλτα στο www.toys.gr!
Tηλ.: 2310-474007
Email: info@toys.gr