Καλώς ορίσατε στον χειροποίητο κόσμο του «Ψαλίδι & Κορδέλα»
Χρησιμοποιώντας τα πιο όμορφα και καλαίσθητα υλικά, δημιουργούμε στο εργαστήρι μας βαπτιστικά είδη και δώρα τα οποία ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και το προσωπικό γούστο του κάθε πελάτη ακολουθώντας πάντα τις τελευταίες τάσεις στο στυλ και τα χρώματα.
Σας προσκαλούμε να σχεδιάσουμε μαζί την πιο όμορφη ρομαντική ή μοντέρνα βάπτιση, αυτή που θα ταιριάζει απόλυτα στον μικρό σας θησαυρό. Ελάτε να επιλέξετε από μια συλλογή που περιλαμβάνει προσκλητήρια και μπομπονιέρες βάπτισης, βιβλία ευχών, λαμπάδες και κουτιά βάπτισης, μαρτυρικά, όλα χειροποίητα και στολισμένα με τα πιο όμορφα υλικά.
Μην ξεχάσετε να περάσετε και από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για να επιλέξτε από μια συλλογή από καλαίσθητα και πρωτότυπα δώρα για μικρούς και μεγάλους, είδη για τα πάρτυ των μικρών σας, είδη για χειροτεχνίες και φυσικά μια πανέμορφη συλλογή από υφάσματα για διάφορες χρήσεις που συνεχώς μεγαλώνει.
Ψαλίδι & Κορδέλα Τατιάνα Γραμματικάκη  Δημοσθένους 9 Χαλάνδρι τηλ.:  211 2155093 (κατόπιν ραντεβού) www.psalidikordela.gr
info@psalidikordela.gr