Η Applepie, μια νέα εταιρεία στον κόσμο της βάφτισης.  Δημιουργεί νέες προτάσεις προσαρμοσμένες στην αισθητική των σύγχρονων ανθρώπων που αναζητούν άνεση, φινέτσα, ποιότητα και σχέδια που μπορούν να συνοδεύσουν ένα μωρό τόσο στις μοναδικές κι επίσημες στιγμές όσο και στην καθημερινότητά του.
Οι άνθρωποι της Applepie με φαντασία και σεβασμό, δημιουργούν μοναδικά σχέδια, υπέροχες συνθέσεις από υφάσματα 100% βαμβακερά. Όλα μας τα είδη δημιουργούνται στο χώρο τους στο Παγκράτι και ταξιδεύουν για εσάς σε όλο τον κόσμο!
Βαπτιστικά ρούχα για κορίτσι: Βαμβακερά υφάσματα σε πολλές αποχρώσεις, γαλλικές δαντέλες και χειροποίητα πλεκτά συνθέτουν τη φετινή σειρά βάπτισης Applepie Totally White and More… Όλα τα ρούχα, συνοδεύονται από τα αντίστοιχα λαδόπανα (2 πετσέτες, 1 σεντονάκι και σετ εσωρούχων)ενώ οι πετσέτες είναι διακοσμημένες σύμφωνα με τον διάκοσμο των ρούχων.
Βαπτιστικά ρούχα για αγόρι: Όλα τα ρούχα της σειράς Colorful Boy, είναι από βαμβακερά και λινά υφάσματα σχεδιασμένα ώστε να ανταποκρίνονται στη σπουδαία στιγμή της βάπτισης. Ιδιαίτερο τόνο προσθέτουν τα χειροποίητα ψάθινα ζωγραφισμένα καπέλα.. Κάθε σετ ρούχων μπορεί να συνοδευτεί από τα ανάλογα λαδόπανα (2 πετσέτες,1σεντονάκι και σετ εσωρούχων) με διάκοσμο αντίστοιχο των ρούχων. Αξεσουάρ: φιλοτεχνημένα από νέους ανθρώπους για νέους ανθρώπους, προσαρμοσμένα στη σύγχρονη αισθητική, με αγάπη στη λεπτομέρεια και τα πολύ καλής ποιότητας υλικά. Σε συνδυασμό με τα ρούχα της Applepie Collection 2015, συνθέτουν ένα μοναδικό σετ βάπτισης!

Βασιλέως Γεωργίου Β 39, 116 34 Αθήνα – Παγκράτι τηλ.: 210 72.17.279,  6944 588164, 6973 669169 www.applepie.gr
facebook: Applepie.gr