Περικλείοντας μια ιστορία και ένα όνειρο στο λογότυπο της και με την εμπειρία 30 χρόνων συνεργασίας με τις καλύτερες εταιρείες βαφτιστικής μόδας, ιδρύεται η εταιρεία Αnellé bebe shop η οποία εδρεύει στην Λάρισα δημιουργώντας ταυτόχρονα και ένα καινούριο χώρο στο κέντρο της Αθήνας,  παρέχοντας υπέροχες χειροποίητες, κατασκευές βαφτιστικών συνδυασμένες με ρουχαλάκια των μεγάλων εταιρειών Cat in the Hat, Celia Kritharioti, Natura αλλά και των Aslani’s, Angel wings, Vinteli, Sugar n’spice… όλες τους εταιρείες υψηλής αισθητικής δίνοντας την δυνατότητα για υπέροχα πακέτα βάφτισης πάντα στην επιθυμητή τιμή του νονού.
 
Η συλλογή της Mayoral συμπληρώνει με την ποικιλία της τις απαιτήσεις για ένα ποιοτικό, καλαίσθητο και οικονομικό ντύσιμο.  Η παρουσία επίσης της Stella M δημιουργεί μια εξαιρετική γκάμα με προσκλητήρια και μπομπονιέρες μοναδικής έμπνευσης και φαντασίας καθώς και υπέροχες θεματικές στολισμού της βάφτισης στην εκκλησία και στον περιβάλλοντα χώρο της δεξίωσης.
 
Η αγάπη για το παιδί, η υψηλή αισθητική και η ποιότητα συνυφασμένη με την εξαιρετική τιμή είναι προσωπική μας υπόθεση για να προκαλέσουμε την εμπιστοσύνη σας για την μοναδική στιγμή της βάφτισης του παιδιού σας .

Αλεξ. Παναγούλη 44 & Ηπείρου, Λάρισα, τηλ.: 2410 670677
Πετμεζά 5 & Φαλήρου 23, Αθήνα (μετρό Ακρόπολης), τηλ.: 210 9231138, 6974 142119