Η Wendy Tsao δίνει στις κούκλες της κόρης της μια δεύτερη «ζωή», κάνοντάς τις να μοιάζουν με αληθινές ηρωίδες!

Η Wendy βαρέθηκε να βλέπει τις κούκλες της κόρης της ντυμένες προκλητικά, με δικτυωτά καλσόν και έντονο μακιγιάζ, και αποφάσισε να τις μεταμορφώσει σε γυναίκες που ενέπνευσαν με το θάρρος, το ταλέντο και τη δύναμη τους γενιές και γενιές κοριτσιών.

Χρησιμοποιώντας ασετόν και λάδι ευκαλύπτου, αφαιρεί από τα πρόσωπά τους το έντονο μακιγιάζ και αποκαθιστά τα χαρακτηριστικά τους ώστε να μοιάζουν περισσότερο αληθινές. Επιπλέον, βγάζει τα προκλητικά ρούχα τους και τις ντύνει απλά και καθημερινά, παραπέμποντας στις συγκεκριμένες ηρωίδες.  

Έτσι, δημιουργεί κούκλες που μοιάζουν με τη 18χρονη Μαλάλα Γιουσαφζάι, που είναι η νεότερη κάτοχος Βραβείου Νόμπελ Ειρήνης, τη θρυλική μεξικάνα ζωγράφο Φρίντα Κάλο, την αστροναύτη Ρομπέρτα Μπόνταρ, την επιστήμονα πρωτευοντολόγο Τζέιν Γκούνταλ, που είναι η μεγαλύτερη ειδικός της ανθρωπότητας πάνω στους χιμπατζήδες, την ακτιβίστρια Γουόρις Ντίρι, που είναι το πρώτο μοντέλο από την Αφρική («Το Λουλούδι της Ερήμου»), και τη διάσημη αγγλίδα συγγραφέα του «Χάρι Πότερ» Τζ. Κ. Ρόουλινγκ.

Άλλωστε, όπως υποστηρίζει, βασικός σκοπός των παιχνιδιών είναι να έχουν διδακτικό χαρακτήρα – κι εμείς δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε απόλυτα μαζί της!