Υλικά
1 συσκευασία Φύλλο κρούστας για πίτες Χρυσή Ζύμη 450 γρ. 2 φιλέτα κοτόπουλου κομμένα σε μικρές μπουκίτσες
1 πακέτο μανιτάρια μικρά λευκά
150 γρ. κασέρι, σε μικρά κυβάκια
1 κρασοπότηρο λευκό κρασί
1 κρεμμύδι μεγάλο, τριμμένο στον τρίφτη
2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο για το άλειμμα των φύλλων
1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο για το σοτάρισμα
Αλάτι & πιπέρι
Εκτέλεση
–  Σκουπίζουμε τα μανιτάρια με βρεγμένη πετσέτα και τα κόβουμε σε μικρά κομματάκια.
–  Σε ένα μεγάλο τηγάνι, ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το τριμμένο κρεμμύδι και τα φρέσκα κρεμμυδάκια. Προσθέτουμε τα κομματάκια του κοτόπουλου και τα ψιλοκομμένα μανιτάρια. Τα μαγειρεύουμε μέχρι να εξατμιστούν όλα τα νερά και να αρχίσουν να σοτάρονται καλά.
–  Αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με λευκό κρασί.
–  Αφήνουμε να μαγειρευτούν μέχρι να χαθούν τα υγρά από το τηγάνι, τα βγάζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
–  Προσθέτουμε το κασέρι και ανακατεύουμε.
–  Κόβουμε κάθε φύλλο κρούστας σε 4 κομμάτια, σε σχήμα σταυρού.
–  Παίρνουμε δύο κομμάτια και τα τοποθετούμε το ένα πάνω στο άλλο, αφού πρώτα τα αλείφουμε με ελαιόλαδο.
–  Βάζουμε 1 κουτάλι γέμιση στη μέση και τα κλείνουμε σε πουγκάκια.
–  Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία και για τα υπόλοιπα φύλλα. Τα βάζουμε σε ένα ταψί.
–  Σκεπάζουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στου 180ο C για περίπου 30 λεπτά.
–  Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για ακόμη 15 λεπτά μέχρι να ροδίσουν τα πουγκάκια. Δείτε την τεχνική για να μετατρέψετε τα φύλλα κρούστας σε λαχταριστά πουγκάκια