Υλικά 1 κιλό κιμάς 2 τριμμένα κρεμμύδια 2 τριμμένες ντομάτες 3 φέτες ψωμί μουσκεμένο 2 κ.σ. ξίδι 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. ρίγανη αλάτι πιπέρι Εκτέλεση Βάζουμε τον κιμά σε έναν μπολ, τρίβουμε τα κρεμμύδια και τις ντομάτες. Στραγγίζουμε το ψωμί και ρίζνουμε κομματάκια πάνω από τον κιμά. Προσθέτουμε ρίγανη, αλατοπίπερο, ξίδι – το οποίο κάνει και την διαφορά – και ελαιόλαδο. Ζυμώνουμε καλά το μείγμα, όμως αν είναι σφιχτό καλό θα είναι να το ραντίσουμε με λίγο νερό. Πλάθουμε και τα αραδιάζουμε στο ταψί όπου είναι έτοιμα για ψήσιμο.
Συνταγή για τα πιο ζουμερά μπιφτέκια
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μπακαλιάρος σκορδαλιά με κουρκούτι Παραδοσιακός μπακαλιάρος για το τραπέζι της 25ης Μαρτίου. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Smoothie ανανά Φτιάξτε αυτό το smoothie μετά τη γυμναστική σας, για να βοηθήσετε το σώμα σας να ανακάμψει, με την αντιφλεγμονώδη... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ταραμοσαλάτες για όλα τα γούστα Aπό τους πιο εμβληματικούς και λατρεμένους ελληνικούς μεζέδες είναι η ταραμοσαλάτα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ