Τα μακαρόνια σουφλέ είναι ένα πιάτο που λατρεύουν τα παιδιά, αλλά και εμείς μια που αποτελεί μια εύκολη λύση, όταν χρειάζεται να φτιάξουμε κάτι γρήγορα. Εμείς σας δίνουμε μια εύκολη συνταγή, αλλά τόσο νόστιμη που όλη η οικογένεια θα λατρέψει! Υλικά 1 πακέτο ριγκατόνι ή πένες ή αχιβάδες ή στριφτό, ή οποιοδήποτε κοντό μακαρόνι 1 πακέτο μπέικον, ή οποιοδήποτε άλλο αλλαντικό έχουμε στο ψυγείο μας, όπως ζαμπόν γαλοπούλα καπνιστή ή βραστή 2 κουτιά κρέμα γάλακτος light των 250ml 200-250 γρ. τυριά τριμμένα διάφορα. Οποιοδήποτε τυρί είναι κατάλληλο Εκτέλεση Βράζουμε τα ζυμαρικά Τα σουρώνουμε Τσιγαρίζουμε το μπέικον Βάζουμε τα βρασμένα ζυμαρικά σε ένα ελαφρώς βουτυρωμένο πυρέξ, ρίχνουμε και ανακατεύουμε το μπέικον, περιχύνουμε τις κρέμες γάλακτος, πασπαλίζουμε με τα τυριά και βάζουμε 2-3 κομματάκια βούτυρο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο στους 170 βαθμούς περίπου 30’ μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να ροδοκοκκινίσει η επιφάνεια.
Το πιο εύκολο και λαχταριστό σουφλέ ζυμαρικών!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τραγανός μπακαλιάρος: Το πιο επιτυχημένο κουρκούτι για αέρινο αποτέλεσμα Αυτή είναι η συνταγή για το πιο επιτυχημένο κουρκούτι, που χαρίζει τραγανό και αφράτο μπακαλιάρο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Θρεπτικά ρεβίθια Λίγα υλικά, απίστευτα γευστική και αρωματική συνταγή, αρκεί να έχουμε κάνει την απαραίτητη προετοιμασία. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πανεύκολα μπισκότα μήλου χωρίς ζάχαρη Αν ψάχνετε για μια εύκολη, υγιεινή και νηστίσιμη συνταγή για το πρωινό σας, τότε αυτήν πρέπει σίγουρα να τη... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μανιτάρια φρικασέ Ποιος είπε ότι το φρικασέ γίνεται μόνο με κρέας; Κι όμως, είναι εξίσου νόστιμο με μανιτάρια! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπισκότα με ελαιόλαδο, πορτοκάλι και κανέλα Όταν ξεφουρνίσουμε τα μπισκότα, στην αρχή θα είναι μαλακά, αλλά όταν κρυώσουν, θα σκληρύνουν και θα γίνουν τραγανά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καλαμάρι γεμιστό με ρύζι Τα φρέσκα καλαμάρια θέλουν σχολαστικό καθάρισμα και προετοιμασία πριν μαγειρευτούν. Παρ’ όλ’ αυτά, η γεύση τους είναι μοναδική και... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βελούδινη ψαρόσουπα Απολαυστική ψαρόσουπα με σφυρίδα ή μπακαλιάρο και λαχανικά που θα λατρέψετε. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μανιτάρια φρικασέ Σερβίρουμε το φρικασέ μανιταριών ζεστό σε πιάτα, ραντίζοντας το καθένα με λίγο φρέσκο ελαιόλαδο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βραστό χταποδάκι Αυτό το χταποδάκι που μπαίνει πολύ βολικά σε βάζο, είναι ό,τι πρέπει για την περίοδο της νηστείας. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εύκολη και γρήγορη χορτόπιτα Δε χρειάζεται πολύ χρόνο για να ετοιμαστεί και είναι ένα φανταστικό σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Απολαυστικό μυδοπίλαφο Το μυστικό είναι ότι δεν τα βράζουμε τα μύδια, αλλά τα τηγανίζουμε. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ