Μια χορταστική συνταγή, ιδανική για πρωινό, δεκατιανό ή μεσημεριανό γεύμα. Τα παιδιά σας θα ξετρελαθούν! Υλικά 6 αυγά 1 φύλλο σφολιάτα 10 φέτες μπέικον (ή όποιο άλλο αλλαντικό της αρεσκείας σας) 200 γραμ. κασέρι τριμμένο 150 γραμ. κρέμα γάλακτος 1 πολύ λεπτοκομμένο κρεμμύδι αλάτι-πιπέρι 1 αυγό χτυπημένο 2 κ.σ. παρμεζάνα Εκτέλεση -Στρώστε λαδόκολλα σε μία λαμαρίνα. Απλώστε ένα φύλλο σφολιάτας επάνω της. Κόψτε σαν κορνίζα γύρω από κάθε  φύλλο μία λωρίδα 2 εκ. -Χτυπήστε το αυγό και αλείψτε με αυτό όλη την επιφάνεια. Κολλήστε περιμετρικά τις λωρίδες που κόψατε, έτσι ώστε να σχηματίσετε μια θήκη. -Πασπαλίστε με την παρμεζάνα. -Τρυπήστε όλη την επιφάνεια με πιρούνι και χαράξτε με ένα μαχαίρι γραμμές στην μπορντούρα . Αλείψτε την μπορντούρα με αυγό. -Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200ºC-220ºC στον αέρα για 12′-15΄, μέχρι να φουσκώσει η σφολιάτα και να ψηθεί το αυγό με το τυρί με αποτέλεσμα να αδιαβροχοποιηθεί η σφολιάτα και να παραμείνει τραγανή. Βγάλτε την από το φούρνο και χαμηλώστε τη θερμοκρασία στους 180ºC. -Στο αυγό που περισσεύει προσθέστε την κρέμα, το αλατοπίπερο και το κασέρι. Ανακατέψτε τα και ρίξτε τα πάνω στη μισοψημένη σφολιάτα. Απλώστε σε μια στρώση, αν θέλετε, το πολύ λεπτοκομμένο κρεμμύδι. -Κάντε έξι φωλιές με ψιλοκομμένο μπέικον, αφήνοντας κενό στη μέση και ρίξτε προσεκτικά, ώστε να μη σπάσει, από ένα ολόκληρο αβγό. Σκοπός είναι να μείνει το αυγό μάτι. -Ψήστε για περίπου 20′ ακόμα για να σταθεροποιηθούν τα αυγά και να ψηθεί η κρέμα τυριού με το μπέικον. Τέλος, πασπαλίστε ψιλοκομμένο σχοινόπρασο. Καλή σας όρεξη!