Υλικά (για 8 τορτίγιες) 1/2 κύπελλο | 50 γραμμάρια αλεύρι ταπιόκας 1/2 κύπελλο | 45 γραμμάρια αλεύρι ρεβιθίου 1 φλιτζάνι | 240 ml γάλα καρύδας από ένα κουτί Εκτέλεση Σε ένα μεσαίου μεγέθους μπολ ανακατέψτε μαζί το αλεύρι ταπιόκας και το αλεύρι ρεβιθιών μέχρι να συνδυαστούν. Προσθέστε το γάλα καρύδας και ανακατέψτε μέχρι να ενσωματωθεί πλήρως. Το μίγμα πρέπει να είναι παχύ, αλλά ομοιογενές. Ζεστάνετε ένα μεγάλο αντικολλητικό ή καλά βουτυρωμένο τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Ρίξτε περίπου 1/4 φλιτζάνι του μίγματος τη φορά πάνω στο τηγάνι. Χρησιμοποιήστε το πίσω μέρος ενός κουταλιού για να απλώσετε το μίγμα σε ένα μεγάλο, λεπτό κύκλο. Αφήστε το μίγμα να μαγειρευτεί για 1-2 λεπτά. Όταν οι άκρες του έχουν ψηθεί και υπάρχουν μικροσκοπικές φυσαλίδες αέρα στην κορυφή, ξέρετε ότι ήρθε η ώρα να το γυρίσετε και να αφήσετε και την άλλη πλευρά να ψηθεί για άλλο 1′. Μεταφέρετε την τορτίγια σε μια πλάκα για να την αφήσετε να κρυώσει και επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι να τελειώσει το μίγμα που έχετε φτιάξει.