Υλικά για 6 άτομα
- 4 ντομάτες, κομμένες σε ροδέλες
- 150 γρ. κατσικίσιο τυρί (τύπου σεβρ), κομμένο σε ροδέλες
- 3 αβγά
- 1 γιαούρτι στραγγιστό
- 1 κ.γ. ρίγανη
- αλάτι και πιπέρι
- ελαιόλαδο για το ταψί
Εκτέλεση
- Σε ένα ρηχό ταψί τοποθετούμε τις ντομάτες σε στρώσεις εναλλάξ με το τυρί.
- Πασπαλίζουμε με το αλατοπίπερο και τη ρίγανη.
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C.
- Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά με το γιαούρτι και περιχύνουμε την πίτα μας.
- Ψήνουμε στον φούρνο μέχρι να ροδίσει η πίτα και να λιώσει το τυρί, περίπου 40-45 λεπτά.
Tip
Αν θέλουμε, μπορούμε να προσθέσουμε φρέσκο ψιλοκομμένο βασιλικό ή μαϊντανό.