Υλικά για 6 άτομα

  • 4 ντομάτες, κομμένες σε ροδέλες
  • 150 γρ. κατσικίσιο τυρί (τύπου σεβρ), κομμένο σε ροδέλες
  • 3 αβγά
  • 1 γιαούρτι στραγγιστό
  • 1 κ.γ. ρίγανη
  • αλάτι και πιπέρι
  • ελαιόλαδο για το ταψί

Εκτέλεση

  1. Σε ένα ρηχό ταψί τοποθετούμε τις ντομάτες σε στρώσεις εναλλάξ με το τυρί.
  2. Πασπαλίζουμε με το αλατοπίπερο και τη ρίγανη.
  3. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C.
  4. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά με το γιαούρτι και περιχύνουμε την πίτα μας.
  5. Ψήνουμε στον φούρνο μέχρι να ροδίσει η πίτα και να λιώσει το τυρί, περίπου 40-45 λεπτά.

Tip

Αν θέλουμε, μπορούμε να προσθέσουμε φρέσκο ψιλοκομμένο βασιλικό ή μαϊντανό.