Υλικά

2 φλιτζάνια βρασμένο ρύζι για πιλάφι

1 φλιτζάνι ψίχα κοτόπουλου σε μπουκιές βραστό ή ψητό

1 φλιτζάνι αρακάς βρασμένος

1 κρεμμυδάκι φρέσκο, ψιλοκομμένο

2 κουταλιές της σούπας άνηθο ή μαϊντανό ψιλοκομμένο

αλάτι, πιπέρι

Για τη σάλτσα

2/3 φλιτζανιού γιαούρτι

2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα

1/2 κουταλιά κοφτή μουστάρδα

χυμός 1/2 λεμονιού

Εκτέλεση

Αναμειγνύετε το ρύζι, το κοτόπουλο, τον αρακά, το κρεμμυδάκι, το μυρωδικό σε ένα μπολ.

Ρίχνετε αλάτι και πιπέρι και ανακατεύετε.

Ετοιμάζετε τη σάλτσα, αναμειγνύοντας όλα τα υλικά μεταξύ τους.

Περιχύνετε το μείγμα ρυζιού-κοτόπουλου και ανακατεύετε καλά.