Εάν σερβίρετε αυτή τη σαλάτα το καλοκαίρι, σιγουρευτείτε ότι κάνατε μεγάλη ποσότητα. Οι καλεσμένοι σας θα θέλουν περισσότερη, εγγυημένα.

Υλικά 1 ανανάς, ψιλοκομμένος 1 αγγούρι, ψιλοκομμένο 2 μοσχολέμονα ⅓ φλιτζάνι κόλιαντρο, ψιλοκομμένο Αλάτι και πιπέρι (προαιρετικά) Εκτέλεση Συνδυάστε όλα τα συστατικά και ανακατέψτε ελαφρά για να διανείμετε ομοιόμορφα το χυμό μοσχολέμονου. Προσθέστε το αλάτι και το πιπέρι εάν θέλετε. Σερβίρετε αμέσως ή κρατήστε την παγωμένη μέχρι να είστε έτοιμοι να σερβίρετε.