Εύκολη συνταγή με λίγα συστατικά για το πιο νόστιμο επιδόρπιο φρούτων για πάρτι και πικνίκ. Υλικά 1 φλιτζάνι νερό 3/4 φλιτζάνι ζάχαρη 2 κουταλιές άνθος αραβοσίτου 30-80 γρ. ζελέ φράουλα 4 φλιτζάνια φράουλες σε φέτες 12 μικρά μπισκότα γκράχαμ αλεσμένα Παγωμένη σαντιγί Φρέσκες ολόκληρες φράουλες, προαιρετικά Εκτέλεση Ανακατέψτε μαζί το νερό, τη ζάχαρη και το άνθος αραβοσίτου. Φέρτε σε βρασμό σε μέτρια-υψηλή θερμότητα. Μειώστε τη θερμότητα και σιγοβράστε 1-2 λεπτά.   Ανακατέψτε το ζελέ μέχρι να διαλυθεί. Αφήστε το μίγμα να κρυώσει 5-10 λεπτά. Ψιλοκόψτε τις φράουλες με τα αλεσμένα κράκερς. Ρίξτε αργά το μίγμα ζελέ από πάνω. Αφήστε το ζελέ να σταθεί και στη συνέχεια ρίξτε περισσότερο στην κορυφή προσέχοντας να μην ξεχειλίσει. Βάλτε το στο ψυγείο μέχρι να είναι έτοιμο. Γαρνίρετε με σαντιγί και ολόκληρες φράουλες, αν θέλετε.