Τα πιο εύκολα και λαχταριστά muffins για που θα ξετρελάνουν τα παιδιά μας! Ιδανικά και για τον χριστουγεννιάτικο μπουφέ! Υλικά (για 16 περίπου muffins) 150 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις    150 γραμμάρια αλεύρι καλαμποκιού    200 γραμμάρια γιαούρτι πλήρες    1 κούπα διάφορα κίτρινα τυριά τριμμένα (γραβιέρα, τσένταρ, ρεγκάτο)  ½ κούπας γάλα  1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ  ½ κουταλάκι του γλυκού σόδα    ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι    3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο    2 αυγά  16 λουκανικάκια cocktail   Εκτέλεση Σε ένα μπολ βάζουμε τα δύο ειδών αλεύρια, το μπέικιν πάουντερ, τη σόδα και το αλάτι και ανακατεύουμε ελαφρώς με ένα κουτάλι. Στη συνέχεια προσθέτουμε το γιαούρτι, το γάλα, το λάδι και τα αυγά. Ανακατεύουμε με κουτάλι ή αυγοδάρτη μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Τέλος προσθέτουμε τα τυριά τριμμένα και ανακατεύουμε να ενσωματωθούν με το χυλό του κέικ. Προθερμαίνουμε το φούρνο μας. Λαδώνουμε την ειδική φόρμα για muffins και γεμίζουμε κάθε υποδοχή με το χυλό μέχρι τη μέση. Τοποθετούμε στο κέντρο κάθε muffin από ένα λουκανικάκι χωρίς να το βυθίσουμε στο χυλό.  Ψήνουμε τα λουκανικοπιτάκια στους 180 βαθμούς στο αερόθερμο για 15-20 λεπτά περίπου. Στο δεκαπεντάλεπτο ανοίγουμε το φούρνο και βυθίζουμε ένα μαχαίρι στο κέντρο ενός muffin. Αν βγει καθαρό τότε είναι έτοιμα. Αν έχει επάνω του υπολείμματα ζύμης, τότε κλείνουμε το φούρνο και ψήνουμε για μερικά λεπτά ακόμη. Μόλις είναι έτοιμα τα βγάζουμε από το φούρνο, καθώς και από τη φόρμα ψησίματος και τα αφήνουμε πάνω σε μια σχάρα να κρυώσουν για μερικά λεπτά.