Μια εύκολη, υγιεινή και κυρίως γρήγορη συνταγή, κατάλληλη για πρωινό, για παιδικό πάρτι, αλλά και για ένα νόστιμο σχολικό κολατσιό! Υλικά 2 αυγά 1 γιαούρτι στραγγιστό 100 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 3 κουταλιές της σούπας λάδι 75 γραμμάρια τυρί τριμμένο φέτα ή όποιο άλλο προτιμάτε (ρεγκάτο, γραβιέρα, κασέρι, κεφαλογραβιέρα κτλ) 100 γραμμάρια ζαμπόν σε κυβάκια αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε το γιαούρτι Ανακατεύουμε καλά, προσθέτουμε το λάδι και στη συνέχεια το αλεύρι Αλατοπιπερώνουμε και τέλος προσθέτουμε το τυρί και το ζαμπόν Βουτυρώνουμε τα φορμάκια, ή τη φόρμα για muffins και τις γεμίζουμε με το μείγμα Ψήνετε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά και μέχρι να πάρουν χρώμα.
Εύκολα αλμυρά muffins με τυρί και ζαμπόν

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μπέργκερ με φαλάφελ Λαχταριστά υγιεινά μπέργκερ με φαλάφελ, χούμους και ταχίνι σε λιγότερο από μία ώρα στο πιάτο σας! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Kριθαρότο με γαρίδες Μια συνταγή γεμάτη φρεσκάδα που λιώνει κυριολεκτικά στο στόμα και είναι ιδανική για την περίοδο της νηστείας. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μεσογειακό κοτόπουλο με ρύζι Δοκιμάστε αυτό το απλό και νόστιμο πιάτο με κοτόπουλο και ρύζι που μπορεί να είναι έτοιμο σε λιγότερο από... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τραγανός μπακαλιάρος: Το πιο επιτυχημένο κουρκούτι για αέρινο αποτέλεσμα Αυτή είναι η συνταγή για το πιο επιτυχημένο κουρκούτι, που χαρίζει τραγανό και αφράτο μπακαλιάρο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Θρεπτικά ρεβίθια Λίγα υλικά, απίστευτα γευστική και αρωματική συνταγή, αρκεί να έχουμε κάνει την απαραίτητη προετοιμασία. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πανεύκολα μπισκότα μήλου χωρίς ζάχαρη Αν ψάχνετε για μια εύκολη, υγιεινή και νηστίσιμη συνταγή για το πρωινό σας, τότε αυτήν πρέπει σίγουρα να τη... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μανιτάρια φρικασέ Ποιος είπε ότι το φρικασέ γίνεται μόνο με κρέας; Κι όμως, είναι εξίσου νόστιμο με μανιτάρια! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπισκότα με ελαιόλαδο, πορτοκάλι και κανέλα Όταν ξεφουρνίσουμε τα μπισκότα, στην αρχή θα είναι μαλακά, αλλά όταν κρυώσουν, θα σκληρύνουν και θα γίνουν τραγανά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καλαμάρι γεμιστό με ρύζι Τα φρέσκα καλαμάρια θέλουν σχολαστικό καθάρισμα και προετοιμασία πριν μαγειρευτούν. Παρ’ όλ’ αυτά, η γεύση τους είναι μοναδική και... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ