Υλικά Ένα στρογγυλό καρβέλι ψωμί (κατά προτίμηση χωριάτικο ή προζύμι) Φέτες τυρί της αρεσκείας σας (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γραβιέρα, κεφαλοτύρι, τσένταρ ή οποιοδήποτε πικάντικο ή γλυκό τυρί ανάλογα με τα γούστα σας) λίγο κρεμμυδάκι φρέσκο ή ξερό  βούτυρο Δεντρολίβανο Εκτέλεση Κόβετε το ψωμί όπως φαίνεται στην εικόνα προσέχοντας το μαχαίρι να φτάσει βαθιά, σχεδόν μέχρι τον πάτο Μόλις σχηματιστούν τα κυβάκια ψωμιού τα ανοίγετε λίγο με τα χέρια σας Στο μεταξύ βάζετε το βούτυρο στο τηγάνι ίσα να ζεσταθεί και τσιγαρίζετε ελαφρώς το κρεμμυδάκι Με το μείγμα αυτό αλείφετε όλα τα κυβάκια που έχουν σχηματιστεί Στη συνέχεια βάζετε τις φέτες του τυριού ανάμεσα στους κύβους Το τυλίγετε με αλουμινόχαρτο και το βάζετε στο φούρνο σε  χαμηλή θερμοκρασία. Μόλις λιώσει το τυρί είναι έτοιμο Αν το προτιμάτε πιο ροδοψημένο, πριν το βάλετε στο φούρνο το αλείφετε με λίγο λάδι Μόλις το  βγάλετε από το φούρνο το πασπαλίζετε με φρέσκο δεντρολίβανο!