Θέλετε να φάτε σούπα, αλλά θέλετε και το ζυμαρικό σας; Τότε ακολουθήστε την παρακάτω συνταγή! Υλικά ( 6 μερίδες) 1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο, χτυπημένη 2 κουτιά ζωμό κοτόπουλου με μειωμένο νάτριο 1 κουταλάκι ντομάτες σε κύβους, χωρίς αλάτι 1 πακέτο τορτελίνια της επιλογής σας 3 φλιτζάνια ψιλοκομμένο σπανάκι 1 κουταλάκι βαλσαμικό ξύδι 1/4 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι Ψιλοκομμένο τυρί παρμεζάνας, προαιρετικό Εκτέλεση Σε ένα τηγάνι σοτάρετε το κρεμμύδι σε λάδι μέχρι να μαλακώσει. Προσθέστε το σκόρδο. Μαγειρέψτε 1 λεπτό παραπάνω. Ανακατέψτε το ζωμό και τις ντομάτες. Φέρτε τα σε σημείο βρασμού. Μειώστε τη θερμότητα. Σιγοβράστε, ακάλυπτα, για 10 λεπτά, ανακατεύοντας περιστασιακά. Προσθέστε τα τορτελίνια. Μαγειρέψτε για 7-9 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν. Ανακατέψτε το σπανάκι, το ξύδι και το πιπέρι. Μαγειρέψτε και ανακατέψτε μέχρι να ζεσταθούν και το σπανάκι να συρρικνωθεί. Πασπαλίστε με τυρί. Καλή όρεξη!