Μια γρήγορη, πανεύκολη και νηστίσιμη μηλόπιτα που δεν χρειάζεται καν μίξερ.
Υλικά
1 φλιτζάνι ζάχαρη (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και καστανή) 1 φλιτζάνι καλαμποκέλαιο 1 φλιτζάνι πορτοκαλάδα με ανθρακικό 1 κοφτή κουταλιά της σούπας κανέλα 2 βανίλιες 3 φλιτζάνια φαρίνα 4-5 μήλα σε κομμένα σε κύβους Εκτέλεση
Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε με ένα σύρμα (ή σπάτουλα) το λάδι με τη ζάχαρη, την πορτοκαλάδα, τις βανίλιες και την κανέλα μέχρι να δέσουν και να λιώσει η ζάχαρη. Σιγά σιγά προσθέτουμε και το αλεύρι. Όταν το μείγμα μας αρχίζει να δένει ρίχνουμε τα μήλα Αλείφουμε το ταψάκι μας με λίγο καλαμποκέλαιο Βάζουμε το μείγμα στο ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 45 λεπτά με μία ώρα.