Ένα από τα αγαπημένα γλυκά του καλοκαιριού είναι ο κορμός ή αλλιώς γνωστός και ως μωσαϊκό. Υλικά Μια ορθογώνια φόρμα 24εκ 1 κουτί πτι μπέρ 200 ml κρέμα γάλακτος 125 γρ (1 μπάρα) κουβερτούρα 1 σφηνάκι γάλα Εκτέλεση Μέσα σε ένα μπεν μαρί βάζουμε τη κουβερτούρα για να λιώσει μαζί με την κρέμα γάλακτος και τα ανακατεύουμε συνέχεια για να ομογενοποιηθεί και να μην κολλήσει. Μετά σπάμε τα μπισκότα με το χέρι σε μεγάλα κομμάτια. Τα βρέχουμε λίγο με το γάλα. Ενώνουμε όλα τα υλικά και κατόπιν τα τοποθετούμε στην κατάψυξη σε φόρμα η οποία γεμίζει μέχρι τη μέση, για τουλάχιστον 3 ώρες.