Υλικά για 6 άτομα
- 300 ml κρέμα γάλακτος, 35% λιπαρά, χτυπημένη σε σαντιγί
- 300 γρ. γιαούρτι
- 2 κ.σ. ζάχαρη, άχνη
- 18 μπισκότα ολικής αλέσεως, τύπου Digestive, θρυμματισμένα
- 1 κονσέρβα ροδάκινα (12 τεμάχια)
- 3 κ.σ. φιστίκια Αιγίνης, ανάλατα, ψιλοκομμένα
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το γιαούρτι με τη σαντιγί και τη ζάχαρη άχνη μέχρι να ομογενοποιηθούν.
- Σε 6 ποτήρια βάζουμε από 1 κ.σ. τριμμένο μπισκότο, από πάνω λίγη κρέμα και μισό ροδάκινο.
- Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία τελειώνοντας με ροδάκινο.
- Πασπαλίζουμε με τα φιστίκια Αιγίνης και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
Tip
Για πιο πλούσια γεύση στην κρέμα, προσθέστε ψιλοκομμένο ροδάκινο και μερικά βατόμουρα.