Υλικά για 6 άτομα

  • 300 ml κρέμα γάλακτος, 35% λιπαρά, χτυπημένη σε σαντιγί
  • 300 γρ. γιαούρτι
  • 2 κ.σ. ζάχαρη, άχνη
  • 18 μπισκότα ολικής αλέσεως, τύπου Digestive, θρυμματισμένα
  • 1 κονσέρβα ροδάκινα (12 τεμάχια)
  • 3 κ.σ. φιστίκια Αιγίνης, ανάλατα, ψιλοκομμένα

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το γιαούρτι με τη σαντιγί και τη ζάχαρη άχνη μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  2. Σε 6 ποτήρια βάζουμε από 1 κ.σ. τριμμένο μπισκότο, από πάνω λίγη κρέμα και μισό ροδάκινο.
  3. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία τελειώνοντας με ροδάκινο.
  4. Πασπαλίζουμε με τα φιστίκια Αιγίνης και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.

Tip

Για πιο πλούσια γεύση στην κρέμα, προσθέστε ψιλοκομμένο ροδάκινο και μερικά βατόμουρα.