Μια γρήγορη και πολύ εύκολη συνταγή για σπιτικά ντόνατς που θα λατρέψουν τα παιδιά Υλικά Για τη ζύμη 1 κούπα Nutella. (Για τη ζύμη θα χρησιμοποιήσουμε τα 2/3 της κούπας) 1 αυγό και 1 κρόκο αυγού χτυπημένα μαζί 6 κ. σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις Για το γαρνίρισμα Την υπόλοιπη Nutella Χρωματιστή τρούφα σοκολάτας Εκτέλεση Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 175C και λαδώνουμε ελαφρά μια φόρμα για ντόνατ. Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε με το χέρι ή το μίξερ χειρός το 1/3 κούπας Nutella, το αυγό, τον κρόκο αυγού και το αλεύρι μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Μοιράζουμε ίση ποσότητα του μείγματος σε κάθε θήκη για ντόνατ της φόρμας, τη βάζουμε στο φούρνο και ψήνουμε για 8-10 λεπτά. Βγάζουμε τη φόρμα από το φούρνο και αφήνουμε τα ντόνατ να κρυώσουν για 10 λεπτά πριν τα μεταφέρουμε σε πιατέλα. Αλείφουμε την επιφάνειά τους με την υπόλοιπη νουτέλα ακόμα και με πολύχρωμη τρούφα σοκολάτας, φουντούκια ή ότι άλλο θέλουμε!
Εύκολα και λαχταριστά σπιτικά ντόνατς με 3 μόνο υλικά!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στριφτάρια με κολοκυθάκια, φέτα και ψητά μανιτάρια Προσέχουμε να ψήσουμε τα μανιτάρια σε δόσεις και να μην επικαλύπτει το ένα το άλλο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φασόλια γίγαντες στο φούρνο Αν δούμε ότι ξεραίνονται γρήγορα τα όσπρια εξωτερικά, σκεπάζουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο το οποίο αφαιρούμε προς το τέλος... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοτόπουλο με πουρέ σελινόριζας Δροσερό κοτόπουλο μαριναρισμένο με γιαούρτι και κρεμώδης πουρές. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κρεμώδες ρυζόγαλο με κανέλα και αστεροειδή γλυκάνισο Μοιράζουμε το ρυζόγαλο σε μπολ ή ποτήρια και το αφήνουμε να κρυώσει πριν το βάλουμε ψυγείο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εύκολη πατατοσαλάτα Αφήνουμε την πατατοσαλάτα να «ξεκουραστεί» για μια ώρα περίπου στο ψυγείο, ώστε τα αρώματα των μυρωδικών και των λαχανικών... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σαλάτα με κοτόπουλο, σπανάκι και φιστίκια Αιγίνης Μπορείτε να μαρινάρετε το κοτόπουλο για 30 λεπτά σε ελαιόλαδο, λεμόνι και μυρωδικά πριν το ψήσεις για περισσότερη γεύση. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπιφτέκια με 3 είδη κιμά Ζητάμε από τον κρεοπώλη να περάσει τα κρέατα μία φορά από τη μηχανή του κιμά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παντζάρια με γιαούρτι και καρύδια Το μαρινάρισμα του παντζαριού, πέρα από γεύση, θα δώσει επιπλέον στη σαλάτα πιο έντονο ροζ χρώμα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ζεστή σαλάτα με πλιγούρι και ψητό κουνουπίδι Καθώς κόβετε το κουνουπίδι, αφαιρέστε το χοντρό κοτσάνι και το κρατήστε το στο ψυγείο για να το χρησιμοποιήσετε σε... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ζυμαρικά με τόνο και ψητά ντοματίνια Προτιμάμε τα fusilli, γνωστά στα ελληνικά και ως βίδες. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ