Μια γρήγορη και πολύ εύκολη συνταγή για σπιτικά ντόνατς που θα λατρέψουν τα παιδιά Υλικά Για τη ζύμη 1 κούπα Nutella. (Για τη ζύμη θα χρησιμοποιήσουμε τα 2/3 της κούπας) 1 αυγό και 1 κρόκο αυγού χτυπημένα μαζί 6 κ. σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις Για το γαρνίρισμα Την υπόλοιπη Nutella Χρωματιστή τρούφα σοκολάτας Εκτέλεση Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 175C και λαδώνουμε ελαφρά μια φόρμα για ντόνατ. Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε με το χέρι ή το μίξερ χειρός το 1/3 κούπας Nutella, το αυγό, τον κρόκο αυγού και το αλεύρι μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Μοιράζουμε ίση ποσότητα του μείγματος σε κάθε θήκη για ντόνατ της φόρμας, τη βάζουμε στο φούρνο και ψήνουμε για 8-10 λεπτά. Βγάζουμε τη φόρμα από το φούρνο και αφήνουμε τα ντόνατ να κρυώσουν για 10 λεπτά πριν τα μεταφέρουμε σε πιατέλα. Αλείφουμε την επιφάνειά τους με την υπόλοιπη νουτέλα ακόμα και με πολύχρωμη τρούφα σοκολάτας, φουντούκια ή ότι άλλο θέλουμε!
Εύκολα και λαχταριστά σπιτικά ντόνατς με 3 μόνο υλικά!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μπέργκερ με φαλάφελ Λαχταριστά υγιεινά μπέργκερ με φαλάφελ, χούμους και ταχίνι σε λιγότερο από μία ώρα στο πιάτο σας! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Kριθαρότο με γαρίδες Μια συνταγή γεμάτη φρεσκάδα που λιώνει κυριολεκτικά στο στόμα και είναι ιδανική για την περίοδο της νηστείας. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μεσογειακό κοτόπουλο με ρύζι Δοκιμάστε αυτό το απλό και νόστιμο πιάτο με κοτόπουλο και ρύζι που μπορεί να είναι έτοιμο σε λιγότερο από... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τραγανός μπακαλιάρος: Το πιο επιτυχημένο κουρκούτι για αέρινο αποτέλεσμα Αυτή είναι η συνταγή για το πιο επιτυχημένο κουρκούτι, που χαρίζει τραγανό και αφράτο μπακαλιάρο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Θρεπτικά ρεβίθια Λίγα υλικά, απίστευτα γευστική και αρωματική συνταγή, αρκεί να έχουμε κάνει την απαραίτητη προετοιμασία. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πανεύκολα μπισκότα μήλου χωρίς ζάχαρη Αν ψάχνετε για μια εύκολη, υγιεινή και νηστίσιμη συνταγή για το πρωινό σας, τότε αυτήν πρέπει σίγουρα να τη... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μανιτάρια φρικασέ Ποιος είπε ότι το φρικασέ γίνεται μόνο με κρέας; Κι όμως, είναι εξίσου νόστιμο με μανιτάρια! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπισκότα με ελαιόλαδο, πορτοκάλι και κανέλα Όταν ξεφουρνίσουμε τα μπισκότα, στην αρχή θα είναι μαλακά, αλλά όταν κρυώσουν, θα σκληρύνουν και θα γίνουν τραγανά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καλαμάρι γεμιστό με ρύζι Τα φρέσκα καλαμάρια θέλουν σχολαστικό καθάρισμα και προετοιμασία πριν μαγειρευτούν. Παρ’ όλ’ αυτά, η γεύση τους είναι μοναδική και... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βελούδινη ψαρόσουπα Απολαυστική ψαρόσουπα με σφυρίδα ή μπακαλιάρο και λαχανικά που θα λατρέψετε. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ