Υλικά 350 γραμμάρια φρέσκα ροδάκινα 250 γραμμάρια γιαούρτι με 2% λιπαρά 70 γραμμάρια ζάχαρη 2 κουταλάκια γλυκού χυμό λεμονιού Εκτέλεση Κόβουμε σε κομμάτια το ροδάκινο και το βάζουμε μαζί με τη ζάχαρη και το χυμό λεμονιού στο multi Το πολτοποιούμε καλά και προσθέτουμε και το γιαούρτι Πολτοποιούμε και πάλι μέχρι να έχουμε ένα μείγμα ομοιογενές Βάζουμε στη κατάψυξη για 2 ώρες Μετά, βγάζουμε το παγωτό και το ξαναχτυπάμε στο μπλέντερ (ή ακόμη και με αβγοδάρτη) για 1-2 λεπτά Ξαναβάζουμε στην κατάψυξη για 3 ώρες Χτυπάμε και πάλι για 1-2 λεπτά Ξαναβάζουμε στην κατάψυξη για 3 ώρες και χτυπούμε και πάλι το παγωτό μέχρι να γίνει λείο και κρεμώδες Σερβίρουμε με φέτες από ροδάκινο και ξηρούς καρπούς εάν θέλουμε. Πάντως και σκέτο είναι υπέροχο και γεμάτο φρούτο.
Σπιτικό παγωτό ροδάκινο!
Το ροδάκινο είναι ένα φρούτο με μοναδικό άρωμα και γεύση. Εδώ σας δίνουμε μια εύκολη σπιτική συνταγή για να φτιάξετε ένα λαχταριστό παγωτό ροδάκινο με απλά υλικά!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αλμυρό κέικ ρεβιθιού Ένα ιδιαίτερο αλμυρό κέικ για χορτοφάγους με ξηρούς καρπούς και κάστανα, για να μπούμε για τα καλά στο mood... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στρογγάνοφ με μανιτάρια Μία εύκολη συνταγή για ένα χορτοφαγικό στρογγανόφ μανιταριών, τόσο πλούσιο και νόστιμο όσο και η κλασική εκδοχή με κρέας. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σαλάτα με ρεβίθια και τόνο Ανανεώστε την κλασική σας σαλάτα τόνου με αυτή την υπέροχη συνταγή. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπισκότα παρμεζάνας Αλμυρό και γλυκό «παντρεύονται» με μοναδικό τρόπο, σε αυτά τα τυρένια μπισκότα που θα γίνουν τα αγαπημένα σας. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σπανακοπιτάκια Λαχταριστές μπουκιές μεσογειακής νοστιμιάς, με μαμαδίστικο άρωμα, ένα ιδανικό θρεπτικό σνακ για να το πάρετε μαζί στο γραφείο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοτόπουλο με λάχανο, πράσο και ντομάτα Αυτό είναι το χειμωνιάτικο comfort food του Δημήτρη Σκαρμούτσου. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γλυκό βρώμης με σάλτσα καραμέλα Εύκολο light γλυκό ψυγείου για τις φορτωμένες εβδομάδες, ώστε να ξεκινάς τη μέρα σου με τον καλύτερο τρόπο! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μακαρονάδα με σέσκουλα Μία ιδιαίτερη μακαρονάδα με αυτή την εξαιρετική ποικιλία παντζαριών, για εσάς που αγαπάτε τα ζυμαρικά αλλά βαριέστε τα ίδια... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παντζαροσαλάτα με μήλο Τα μήλα και τα αμύγδαλα αναδεικνύουν τη γλυκιά γεύση του ψητού παντζαριού. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ