Υλικά 350 γραμμάρια φρέσκα ροδάκινα 250 γραμμάρια γιαούρτι με 2% λιπαρά 70 γραμμάρια ζάχαρη 2 κουταλάκια γλυκού χυμό λεμονιού Εκτέλεση Κόβουμε σε κομμάτια το ροδάκινο και το βάζουμε μαζί με τη ζάχαρη και το χυμό λεμονιού στο multi Το πολτοποιούμε καλά και προσθέτουμε και το γιαούρτι Πολτοποιούμε και πάλι μέχρι να έχουμε ένα μείγμα ομοιογενές Βάζουμε στη κατάψυξη για 2 ώρες Μετά, βγάζουμε το παγωτό και το ξαναχτυπάμε στο μπλέντερ (ή ακόμη και με αβγοδάρτη) για 1-2 λεπτά Ξαναβάζουμε στην κατάψυξη για 3 ώρες Χτυπάμε και πάλι για 1-2 λεπτά Ξαναβάζουμε στην κατάψυξη για 3 ώρες και χτυπούμε και πάλι το παγωτό μέχρι να γίνει λείο και κρεμώδες Σερβίρουμε με φέτες από ροδάκινο και ξηρούς καρπούς εάν θέλουμε. Πάντως και σκέτο είναι υπέροχο και γεμάτο φρούτο.
Σπιτικό παγωτό ροδάκινο!

Το ροδάκινο είναι ένα φρούτο με μοναδικό άρωμα και γεύση. Εδώ σας δίνουμε μια εύκολη σπιτική συνταγή για να φτιάξετε ένα λαχταριστό παγωτό ροδάκινο με απλά υλικά!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τραγανός μπακαλιάρος: Το πιο επιτυχημένο κουρκούτι για αέρινο αποτέλεσμα Αυτή είναι η συνταγή για το πιο επιτυχημένο κουρκούτι, που χαρίζει τραγανό και αφράτο μπακαλιάρο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Θρεπτικά ρεβίθια Λίγα υλικά, απίστευτα γευστική και αρωματική συνταγή, αρκεί να έχουμε κάνει την απαραίτητη προετοιμασία. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πανεύκολα μπισκότα μήλου χωρίς ζάχαρη Αν ψάχνετε για μια εύκολη, υγιεινή και νηστίσιμη συνταγή για το πρωινό σας, τότε αυτήν πρέπει σίγουρα να τη... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μανιτάρια φρικασέ Ποιος είπε ότι το φρικασέ γίνεται μόνο με κρέας; Κι όμως, είναι εξίσου νόστιμο με μανιτάρια! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπισκότα με ελαιόλαδο, πορτοκάλι και κανέλα Όταν ξεφουρνίσουμε τα μπισκότα, στην αρχή θα είναι μαλακά, αλλά όταν κρυώσουν, θα σκληρύνουν και θα γίνουν τραγανά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καλαμάρι γεμιστό με ρύζι Τα φρέσκα καλαμάρια θέλουν σχολαστικό καθάρισμα και προετοιμασία πριν μαγειρευτούν. Παρ’ όλ’ αυτά, η γεύση τους είναι μοναδική και... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βελούδινη ψαρόσουπα Απολαυστική ψαρόσουπα με σφυρίδα ή μπακαλιάρο και λαχανικά που θα λατρέψετε. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μανιτάρια φρικασέ Σερβίρουμε το φρικασέ μανιταριών ζεστό σε πιάτα, ραντίζοντας το καθένα με λίγο φρέσκο ελαιόλαδο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βραστό χταποδάκι Αυτό το χταποδάκι που μπαίνει πολύ βολικά σε βάζο, είναι ό,τι πρέπει για την περίοδο της νηστείας. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εύκολη και γρήγορη χορτόπιτα Δε χρειάζεται πολύ χρόνο για να ετοιμαστεί και είναι ένα φανταστικό σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Απολαυστικό μυδοπίλαφο Το μυστικό είναι ότι δεν τα βράζουμε τα μύδια, αλλά τα τηγανίζουμε. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ